snel en goed

5 sterren ervaring

Super service

Pakketje snel ontvangen. Helaas had ik 2 verkeerde data kabels wat ik gelukkig wel snel kon omruilen. Email verkeer was goed. Top service! Tevreden.

heel goede kabeltjes

alles ging zoals het moet

Lang wachten niet ontvangen koste wat mailen toe kwam het binnen

Ik ben niet blij maar had al betaald daarom stond ik na zending toe.

Ruim assortiment snelle levering

De juiste originele opladers voor alle retro telefoon modellen

Tevreden

Snelle levering.

Zeker aanbevolen!

Netjes verpakt en ik werd op de hoogte gesteld dat mijn bestelling werd Verzonden. Enige maar is dat het niet in 1 a 2 dagen werd ontvangen, anders had ik 5 sterren gegeven.

Duidelijk, goede kwaliteit, to-the-point, snel

Goed en betrouwbaar

zeer vlot verlopen

aan te raden voor volgende keer

Niet het juiste product.

Slechte ervaring.

Snelle en juiste levering!

De produkten die ik besteld had, werden snel geleverd en waren perfect in orde.

waardeloos nog niet binnen

een week geleden besteld nog niet binnen

Prima geregeld

Voor 18.00 uur besteld en gelijk de volgende dag in huis. Netjes geleverd en oplader was de juiste en doet het prima

Goed product, goeie service

Lader werkt uitstekend. Correcte levering. Misschien extra vermelden dat er geen kabel meegeleverd wordt. (had gelukkig nog een kabel op voorraad.).

Vlug geleverd en zeer goede oplader

Alles ging goed.

Vanwege onduidelijkheden mijnerzijds goed contact gehad met de klantenservice.

Goede service en snelle levering

Ik had een kabeltje besteld voor een iPad mini maar helaas het verkeerde besteld. Kon zonder problemen kabeltje retourneren en binnen no-time mijn geld terug. Nieuwe kabeltje wat ik besteld had (na advies) was gelukkig goed! En e.e.a. wordt ook snel geleverd.

Gewoon super

Prima.Het gevraagde artikel correct afgeleverd!

Zeer correct service!

Foute levering goed opgelost

In de eerste instantie was niet het snoer geleverd wat ik had besteld. Na hulp van de helpdesk is wel het juiste snoer opgestuurd.

SuperSnel en Goede Service

Mijn laadkabel had ik om 17.30u besteld en de volgende dag al in huis! De kabel bevalt goed !

Snelle levering en goed product

Goede keus geweest om hier mijn telefoonlader te bestellen, zeer tevreden over.

Goed assortiment en snelle levering

Smelle levering, heel blij mee want mijn oplader was overleden

Goede producten

Goede producten ,alleen jammer dat de bezorging zo traag was ,maar daar kunnen niets aan doen

Ruysdaelbaan 3a 3a

5642 JJ Eindhoven