Goede snelle levering

In 24 uur geleverd

Gewoon zoals het hoort

Houden zich prima aan de afspraken en informeren correct,houden zo.

duurde iets langer dan verwacht maar oplader werkt goed snel en had m niet direct nodig

tablet oplader

Makkelijk te vinden wat ik nodig had

Doet wat het moet doen

Snelle levering en doet wat het moet doen.

Snelle en nette levering!

Handige website, goede filter om tot je juiste product te komen.

Snel en in goede staat geleverd.

Op vrijdag had ik de oplader besteld en zaterdag lag hij al in de bus.

Ben tevreden met de snelle levering

Zeer betrouwbaar

Na verlies of diefstal van mijn bestelling, onmiddellijk een nieuwe ter vervanging. Zeer aan te raden.

zeer goed

Vlug geleverd en de gemakkelijk te kiezen wat ik nodig had.

alles o.k.

snelle en correcte levering

Mijn ervaring was heel positief

Een stipte en correcte afhandeling

werkt prima

Snelle verzending, goed te volgen, correct geleverd.

Netjes en op tijd geleverd

Het bedrijf doet wat ze zeggen dus super tevreden

Topper

Snelle nette levering duidelijke site en niet super duur

Snelle levering goed product

Kende deze site nog niet, maar prima plek om een kabeltje te bestellen. Meteen de volgende dag in huis super handig

Correcte behandeling - juiste info over product - levering zoals in mails.

Alles naar wens verlopen.

Perfect zoals het hoort

Kabeltje besteld, dag2 in de bus; was echter stekker ipv kabel. Mailtje gedaan, direct respons en juiste item opgestuurd. Perfect wederom dag 2 in de bus (spijtig dagje te laat voor mij, maar vergissen is menselijk) Oplossing om refund werd ook gedaan. Textbook voorbeeld hoe klantvriendelijk te reageren op een vergissing. Top!

Uitstekend.

Duidelijke site, product dat werkt en snelle levering met tussentijdse berichten.

Prima kwaliteit en goede service

Na zelf het verkeerde product te hebben besteld, kon ik het zo retour sturen en werd het juiste product zonder extra kosten teruggestuurd (kosten van terugsturen voor mij en kosten van opsturen nieuw product voor gsm oplader). Snelle reactie op mijn bericht evenals levering van het product. Zeer tevreden.

Het betreft usb oplader

Werkt prima