Perfect contact, perfecte levering, perfect functionerende opladers!

Perfect mail-contact, perfecte levering ( brievenbuspost), goede opladers.

Goede en snelle levering

Keurige correcte en snelle levering

Keurige correcte en snelle levering

Uitstekend en snel

Goede kwaliteit en snelle levering

Supergoede bestelling en aflevering

Tevreden!

Conform belofte.

Perfect Super

Snelle levering, goede klachtenafhandeling

Dag erna al in huis. Netjes verpakt en prima kwaliteit.

Beste oplader

Veel sneller dan de 20watt, scheeld best veel en is makkelijk als je ook een mabcook pro hebt

TOP service

TOP service, ik had verkeerde bestelling gedaan..... 1 Mail en omgezet naar juiste artikel !

Snelle service & oplader werkt erg goed!

Snelle service & oplader werkt erg goed!

Prima bedrijf. Dik tevreden!

Vlotte en nette afhandeling van mijn bestelling.

Prima oplader

Prima oplader.

Ik had mijn bestelling niet ontvangen, maar contact was erg prettig en bestelling daarna snel ontvangen.

"content" over heel dfe lijn.

Vriendelijk en duidelijke toelichtingen op mijn info vragen : perfecte begeleiding.Snelle en correcte afhandeling. Voor Belgie moeten we rekening houden met een vertraging bij de douane. Toch was het pakketje, zorgvuldig verpakt, de derde dag al in mijn bus.Merci en tot de volgende. Lutgarde

Het duurt inderdaad maar 1dag dan heb je het binnen dik tevreden over de goede services

Jammer

Oplader kop is na kleine 2 weken al stuk. Zeer jammer, had meer verwacht van een 30 euro oplader.

met landen van mijn telefoon heb ik geen geen probleem mee

ik heb geen probleem mee hij doet het goed

Mijn pakket van 29 juni nog steeds niet ontvangen

Mijn pakket van 29 juni nog steeds niet ontvangen. Heb een mail gestuurd, wel gelijk reactie terug gehad. Maar ik zit nu nog steeds op mijn pakket te wachten. Uiteindelijk een nieuwe bestelling gekregen.

Samsung oplaadkabel

Ik heb 2 originele (volgens de website) Samsung oplaadkabels voor de telefoon gekocht. Echter het stekkertje dat in de telefoon gaat maakt moeilijk contact met de telefoon. Vraag me dan ook af of dit een originele kabel is. Ik zal deze niet meer bestellen. Ik heb een zwarte en witte besteld. Bestelling werd tevens niet de volgende dag afgeleverd zoals op de website vermeld stond.

Trage levering

De kabel werd op donderdag besteld, en wij vonden hem pas op maandag in de brievenbus, zonder van PostNl een tracking & trace bericht gekregen te hebben.

Keurig verpakt en snel geleverd! Prima!

Goede service en snelle levering. Ondanks verkeerde levering. Maar prima opgelost.

Super snelle service

Zeer goede service en snelle verzending. Alles is correct verlopen!!!!!!!!

Kanaaldijk-Noord 111

5642 J Eindhoven