goed en snel

nadat de eerste oplader bij de post was kwijtgeraakt, stuurden ze direct een 2e op en binnen 1 dag had ik hem in huis klasse en kostte mij uiteraard niets extra's

goede site

groot aanbod goede kwaliteit snelle levering

Goede service en snelle levering

Dag ervoor besteld en andere dag algeleverd. Prima service volgens afspraak.

Snelle levering . Goede prijs/kwaliteit.

Super snelle levering, originele Huawei (snel)laadkabel.

Vandaag besteld morgen in huis, deze belofte is zeker waargemaakt. Top levering, het betrof in dit geval een originele Huawei snellaadkabel.

Geweldig !!!

Tel contact was goed en advies over hetgeen ik nodig had ook. Ik had een verkeerd afleveradres doorgegeven en toen ik contact met ze opnam om te vragen waar mijn product bleef werd mij verteld dat het reeds geleverd was en toen besefte ik dat er een verkeerd adres was ingevuld. Vond het heel vervelend en zonder aarzelen werd voorgesteld om een nieuwe op mijn huidige adres op te sturen. Shampoo!!!! Een dag later werd deze bezorgd. Zo heb ik het nog nooit meegemaakt. Alsnog bedankt mensen van GSMoplader en de groeten. Mevr Ormskerk Grt

Snelle levering en werkt perfect

Top !

Perfect....

moeilijk te zeggen.

lader snel geleverd ,maar hij geeft aan dat hij niet ondersteunt, dit had ik niet verwacht ,jammer maar helaas.

Bestelling liep vlot en snelle levering

De bestelling verliep vlot en de bestelling werd snel geleverd

goede en juiste kabels ontvangen

Wel even moeten wachten op de kabels, maar de moeite waard

het enige spijtige is dat er geen intracommunitaiere aankoopmogelijk was

als BE bedrijf met ingave BTW zou ik geen BTW moeten betalen

Snellader voor thuis en snellader voor auto,sneller dan verwacht aangekomen,prima service,producten laden gsm snel op,prima kwaliteit

Prima service met zeer snelle levering

Perfect !

Goede service , snelle levering.

Geleverd zoals besteld

Oplaadkabeltje besteld, snel geleverd, prima service!

Goede prijs en netjes verstuurd en heel snel.. En dat was in mijn situatie super fijn..zal zeker als het nodig is hier bestellen.

Volgens verwachting prima

Ok

Topservice

Vlug en netjes

Gewoon goed

Snel geleverd. Aan de vewachting voldaan

Jullie reageren snel op mijn vragen.

Balen dat de oplader niet paste, gemaild en gebeld.Terugsturen geen probleem, binnen 2 dagen stond het bedrag weer op mijn rekening Retourformulier zat helaas niet in de bestelling Ik had wel graag een retourformulier gehad om de oplader terug te sturen, dat voorkomt toch mailen en bellen. Succes!

Prima geregeld

Prima hoor. Snel in huis.

Kanaaldijk-Noord 111

5642 J Eindhoven