Duidelijke omschrijving en een vlotte afhandeling!

PRIMA

TE VEEL SPAM HIERNA

Uitstekende service !

Dit bedrijf doet wat ze zeggen, ik heb een uitstekende ervaring wat betreft het zoeken naar een artikel en het vlot verzenden hiervan. Geven ook direct antwoord op een mailbericht.

Top , duurde wat langer . Maar de juiste draad is veel beter , zo volgeladen . Dus TOP

Hele fijne lader en houder voor in de auto!!

Bestelling is binnen 48 uur geleverd. Zonder schade.

Gewoon wat ik nodig had

Gewoon goed voor deze keer

gewoon goed

gewoon goed

Had 1 snellader en 1 normale lader besteld. Uiteindelijk 2 normale laders gekregen. Gebeld en toch nog de snellader gehad. Top service!

Snel en goed

Besteld en binnen 3 dagen in de bus

Prima kabel en snel geleverd.

Goed !

Goed !

geweldige service

De GSM oplader die in ontving was defect en na een e-mailtje werd hij onmiddellijk vervangen.

NOG STEEDS NIET ONTVANGEN

Na 1 week de goederen nog steeds niet ontvangen

Snelle oplader Vind alleen het snoer te lang.

goede service,

ik had n oplader besteld, deze was na n week nog niet binnen. klantenservice contact gehad, dit was goed. Ze hebben na 10 dagen n nieuwe lader gestuurd. Sneller had ik zelf naar de stad kunnen fietsen voor n snoertje .aar de service bij dit bedrijf is correct en goed. ben blij met de lader, heb deze uiteindelijk 12 dagen na bestelling binnen gehad.

heel snel ontvangen

Volgende dag thuis

goed en snel

nadat de eerste oplader bij de post was kwijtgeraakt, stuurden ze direct een 2e op en binnen 1 dag had ik hem in huis klasse en kostte mij uiteraard niets extra's

goede site

groot aanbod goede kwaliteit snelle levering

Goede service en snelle levering

Dag ervoor besteld en andere dag algeleverd. Prima service volgens afspraak.

Snelle levering . Goede prijs/kwaliteit.

Super snelle levering, originele Huawei (snel)laadkabel.

Vandaag besteld morgen in huis, deze belofte is zeker waargemaakt. Top levering, het betrof in dit geval een originele Huawei snellaadkabel.

Geweldig !!!

Tel contact was goed en advies over hetgeen ik nodig had ook. Ik had een verkeerd afleveradres doorgegeven en toen ik contact met ze opnam om te vragen waar mijn product bleef werd mij verteld dat het reeds geleverd was en toen besefte ik dat er een verkeerd adres was ingevuld. Vond het heel vervelend en zonder aarzelen werd voorgesteld om een nieuwe op mijn huidige adres op te sturen. Shampoo!!!! Een dag later werd deze bezorgd. Zo heb ik het nog nooit meegemaakt. Alsnog bedankt mensen van GSMoplader en de groeten. Mevr Ormskerk Grt

Snelle levering en werkt perfect

Top !

Perfect....