Snelle levering.

Alles is correct verlopen en snel geleverd.

Niet goed

Ik heb een gsm oplader bij jullie besteld maar deze paste niet. Ik heb hierover een mail naar jullie gestuurd maar geen reactie terug gekregen. Ik wilde hem omruilen of retourneren maar ik kon geen informatie vinden hoe ik het moest retourneren. Bij deze is dat dus alsnog mijn vraag. Ik zie graag een spoedige reactie tegemoet, Met vriendelijke groet, Catharina Tonkens

Oplader ontvangen

Beste Meneer, mevrouw, Ik heb tot op heden geen oplader van u ontvangen! Graag ontvang ik deze alsnog. Update: Oplader opnieuw toegestuurd en ontvangen. groet, Fred Bijlenga

Correct levering, super!

we hebben de bestelling goed mogen ontvangen, correcte afhandeling!

Probleem werd probleemloos opgelost

Voor mijn iPhone had ik een snellader usb-c met kabel besteld. Helaas deed de adapter het niet goed. Na een melding via e-mail naar gsmoplader binnen een paar uur al een e-mail terug. Ze stuurden meteen een nieuwe. Kijk, zo lever je service. Geen gedoe.

Super service

Oplaadkabel was slecht, had 3 uur nodig om op te laden. Binnen no time nieuwe ontvangen

eenvoudig geweldig

Doet gewoon waar je om vraagt?

Kreeg een verkeerde artikel toe gestuurd,maar het is goed opgelost alsnog het juiste artikel toe gestuurd gekregen

goede producten

ik ben helemaal tevreden over de producten die ik besteld heb en de levering is ook prima

Gewoon goed

Goed.

Helemaal goed

Makkelijk gevonden, besteld en snel geleverd

Prima bedrijf

Goede service, vriendelijke en deskundige medewerkers, snelle levering

top

Hopelijk verlopen toekomstige bestellingen even foutloos.

Gewoon goed.

Goede kwaliteit voor een goede prijs!!

Voldoet aan de eisen waar het voor bedoeld is!!

Site duidelijk en spulletjes snel bezorgd

Snel geleverd Wel beschadigd

Snel geleverde telefoon lader + kabel De behuizing van de lader was beschadigd. waardoor ik elektronica kon zien zitten. Beetje onveilig !!!! Jammer voor deze ervaring

Uitstekende service.

Oplader snel geleverd. Bleek helaas defect te zijn. Direct een nieuwe opgestuurd. Volgende dag bezorgd.

Goed en netjes

fantastisch

snelle levering ! Geweldig !

Snelle correcte levering van een goed werkend product met kabel.

Perfect!

Op zondag besteld en dinsdag binnen! Zoals altijd perfect snel en netjes op de hoogte gehouden wat de status van de bestelling is! Ik heb al meerdere malen tot volle tevredenheid besteld en blijf dat ook doen

snelle levering en keurig bezorgd. Goede kwaliteit

Product met vertraging geleverd, maar werd opgelost.

Product is met vertraging geleverd. Maar het probleem werd ter harte genomen en uiteindelijk opgelost.

Kanaaldijk-Noord 111

5642 J Eindhoven