Goede ervaring

Snelle levering en product is precies zoals op site wordt aangegeven

Prima bedrijf

te lange levertermijn

Ongeveer 7 dagen tot de bestelling geleverd was

Perfect origineel produkt

Mijn voor mijn S21 aangekochte Samsung Super Fast charger is 2 keer zo dik als diegene die bij mijn echtgenote haar Note 20 Ultra bijgeleverd was. Vermoedelijk heeftbde door mij aangekochte oplader een betere afkoeling. Beide telefoons detecteren voor beiden "Super Fast Charging". Ik raad dit product ten zeerste aan!

Oplaad kabel deed het na een week niet meer na een mail hierover kreeg ik meteen een nieuwe toe gestuurd. Super goede service! Hopelijk houd de nieuwe het langer vol

Goed verlopen

Snelle en correcte levering

Bestelling was er mooi op tijd.

Heb alleen tot 2x toe, de verkeerde oplader ontvangen. Nu wacht ik op de 3de

Gewoon goed

Snelle levering: volgende dag in huis zoals beloofd op de site. Prima product!

Goede, snelle betrouwbare service

Ik heb een oplader besteld voor mijn Samsung mobiele telefoon. Website is overzichtelijk om het juiste product te bestellen. Klant wordt goed op de hoogte gehouden van de status van het bestelproces. (Verzending).

Correcte en overzichtelijke site Mooie afhandeling bij de aankoop Houdenzo

Één goede ontvangst van artikels

Ze zijn goed aangekomen en gedeponeerd in de bus nu kan ik verder met mijn gsm opladen via ebike enz

Ik heb de bestelling nooit ontvangen en ook op berichten werd niet gereageerd.

Zoals al gezegd heb ik de bestelling nooit ontvangen en er werd niet gereageerd op berichten. Geld ook niet terug ontvangen. Waardeloos dus.

Snelle levering. Verder weinig te vertellen over een kabeltje

prima verlopen bestelling

kabeltje besteld en is snel geleverd

Snelle verzending, goed product

iets besteld maar niks ontvangen!

Response van GSMoplader "kijk maar bij de buren??" geld teruggevraagd maar geen reactie! Bij deze nogmaals mijn geld terug!

Prima service, maar ik kocht het verkeerde oplaadsnoer

Moest een oplaadsnoer hebben voor mijn nieuwe iP Ad Pro, met - weer - een nieuw stekkertje. Bij aankomst bleek hij niet te passen. Contact gehad; ik had de verkeerde gekozen. Zij stuurden gelijk een nieuwe. Prima service!

Top!!

Snelle levering, goed verpakt! Héél tevreden met mijn aankoop!

Dik tevreden

Dik tevreden met het artikel, de levering en de prijs.

Snelle levering ,

Prima oplaad kabel top

Prima webshop

Authentieke originele producten, efficiënte webshop en snelle levering.

Snel verzonden en goede service

Aangezien mijn originele Nokia laadkabel een mantelbreuk heeft, bij Gsmoplader een vervangende kabel besteld. De eerste zending was na 1 dag binnen, maar helaas was de buitenmantel al af-fabriek beschadigd. 1 telefoontje en ik kreeg zonder problemen een vervangende kabel toegestuurd. Helemaal top! Goede service, een aanrader.

waardeloos

Ik heb een gsm samsung Galary A 20E. Besteld hier een oplaadkabel voor maar krijg een foute kabel. Volgens beschrijving moet dat een USB type C zijn. Aansluiting is te smal en ongeschikt voor mijn GSM.

...

Goed en snel