Gewoon goed en snel

Eerste keer hier besteld en alles verliep zoals het moest, goed dus.

Correcte levering

Werkt zoals het hoort

Oplader kabel besteld en werkt goed

prima product, snelle levering

prima product, snelle levering

Heel tevreden!

Snel goed prima

Prima service snelle levering

Heb niet gekregenwat ik heb besteld!

Ik heb twee opladers voor Samsung S6 besteld en 1 voor I PhoneHouse van Apple. Ik heb 3 dezelfde ontvangen en ze werken ook niet! Dus nee, niet tevreden!

Prima oplader

Oplader doet het super!

Telleurgesteld

Foto komt niet overeen met wat naar huis word gestuurd. Geen orginele oppo oppo find x pro lader. Heb teruggestuurd

Doen wat ze moeten doen.

Prima ervaring! Je besteld een kabeltje en de volgende dag is het binnen. Gewoon zoals je hoopt dat het zou moeten gaan. Ga zo door !

Snel afgeleverd en netjes verpakt.

Helaas had ik het verkeerde besteld omdat mijn Samsung tablet een andere aansluiting heeft dan mijn telefoon. Heb de kabel gehouden want een extra is altijd fijn.

Product netjes verpakt. Top.

snelle levering en kabel werkt goed telefoon zo vol

In 1 dag in huis

Top product

Top product, doet wat het moet doen. Snelle levering

Afbeeldingen...

Ik zag een originele Samsung s10 plus oplader na Binnenkomst zag hij er helemaal niet uit zoals het plaatje

Mijn ervaring was uitstekend

Ik werd vriendelijke te woord gestaan en naar mij geluisterd

Draadloze oplader doet het niet

Ik heb onlangs een Draadloze oplader Fantasy besteld en die doet het niet. Ik heb het ook via jullie linkje helpdesk een email gestuurd en nu zijn we dagen verder en ik heb nog steeds geen reactie ontvangen.

snel en goed

Goed meedenken en service

Snelle levering!

Goedkoop en snel geleverd

Had een nieuwe kabel nodig voor mijn Samsung Galaxy. Hier gevonden en snel geleverd. Zeer tevreden

Snel en goed

Het bestellen ging snel en werd binnen de beloofde aflevertermijn geleverd.

Hij doet het goed

Geweldige service!

3 dezelfde laadkabels besteld volg dag geleverd helaas 2 goeie 1 verkeerde mail gestuurd en gelijk actie volgende dag had ik al 1 nieuwe in huis de goeie uiteraard Echt super allemaal!! ga zo door en ik bestel zeker nog 1 keer!

Kanaaldijk-Noord 111

5642 J Eindhoven