Bestelling tot volle tevredenheid.

Gewoon goed blij mee

Mijn telefoon was van de fiets gevallen en de laadkabel beschadigd dus dezelfde besteld en dankzij snelle levering kan ik weer verder

Prima levering en werkend product

Snelle en vlotte levering. Product voldeed naar verwachting. Geen klachten! Dik tevreden.

Het beste en goedkoopste

Ik vind helemaal mooi

Goede klantenservice

prima producten, alles verliep snel en goed.

Prima produkt, snel geleverd.

Zoals vermeld een goed produkt en een snelle levering. Beter kan het niet.

De bestelling ging vlot en de levering ook. Ik heb helaas een verkeerde oplader besteld.

Goede site, snelle levering

Had al eerder 2X een Samsung oplaadkabel merk X gehad, welke binnen een paar maanden al weer stuk waren en hier origineel besteld en die is [blijft] goed. Dus nu ook maar voor de vrouw [hier] een I phone oplaadkabel besteld, maar is eigenlijk niet origineel, maar in licentie gemaakt, dus eigenlijk nog ff afwachten.

Vlot geleverd

En weer snel opgeladen

Oplader niet geleverd na enkele weken wachten

Oplader van Xiaomi 9t besteld. Betaald maar niet aangekomen na enkele weken.

Voldeed aan mijn verwachting

Makkelijk te bestellen, snel geleverd

Tabletkabel besteld....volgende dag in de brievenbus.. Kortom een dikke 10 voor kwaliteit en service

Top geregeld!

Ook nu mijn bestelling langer duurde was de service top: er werd gelijk een nieuwe bestelling verzonden.

Oem adapters voor de iPad besteld. Werken net als originele maar een stukje voordeliger.

correcte opvolging

Bij het uitblijven van mijn bestelling heb ik contact opgenomen en hier meteen feedback opgekregen (pakket wss verloren per post) meteen een nieuwe bestelling opgestuurd gekregen.

Werkt prima

Eenvoudig te bestellen, correcte afhandeling. Levertijd duurde iets langer dan voorzien.

Heb half mijn bestelling gekregen.

Heb een origineel oplaad blokje en kabel besteld voor mijn telefoon. Maar ik heb alleen het originele blokje gekregen. De kabel is nep. En ondersteund niet de warp charge die mijn originele opladen kan geven. Heb hier een melding over gemaakt maar er wordt gezegd dat dat niet waar is en dat ik het met deze neppe moet doen.

snelle levering, mooie prijs

Werd vlot geleverd, en een goede prijs.

Keurig op tijd geleverd. Product heeft goede prijs kwaliteit verhouding.

Werkt gewoon goed en snel

Kanaaldijk-Noord 111

5642 J Eindhoven