heel service gericht

het snoertjes was de verkeerde en zonder probleem kunnen retourneren nadat ik via mail aangaf dit te doen.kreeg meteen instructie hoe en wat.overigens staat die info ook op de factuur. ' better save than sorry'kan je wel zeggen.

Prettig

Ik had het verkeerde product gekocht. Kreeg het binnen 1 dag. Heb plezierig via de mail dit kunnen retourneren en had binnen 1 dag mijn geld weer terug

Goed.

Goed. Wat wil je nog meer ? Niets :-)

zeer positief

Ook als je meldt dat je nog nis ontvangen hebt krijg je een positief antwoord!!!

Duidelijke website en snelle levering

Ik was op zoek naar twee opladers inclusief lang snoer voor twee oudere telefoons. Via het zoeken op de website had ik de juiste producten snel gevonden. Na de bestelling is ook snel geleverd. De opladers doen inmiddels prima hun werk. Ik ben erg blij met de aankoop.

Werkt goed

Snel bezorgd, mooie kabel

Snel bezorgd, mooie kabel

Goeie, snelle levering

Goeie, snelle levering. Goed product voor een redelijke prijs.

Supergoede service

Na de bestelling was de bestelling er zeer snel. Mooi ingepakt en onbeschadigd, super goede service

Prijs, service en snelheid zijn alle drie top

Prijs, service en snelheid zijn alle drie top

Kan ermee door maar waardeloze site

Site onoverzichtelijk waardoor ik het verkeerde priduct kocht. Zoekmachine werkt niet. Complete chaos. Eerst product omgeruild en vervolgens bestelling helemaal gecanceld. Dat was wel netjes kreeg volledige geld terug en snel

De volgende dag had ik hem al in huis!

het kabeltje had ik de volgende dag al in huis,

Goede oplader

Prima oplader.

Snelle en goede service

Heel tevreden met de Samsung oplader kabel.

Zeer tevreden.

Alles is van goede kwaliteit en tevens goed bezorgd bij mijn huis.

Prima oplader

Ziet er goed uit

Oke

Zeer tevreden over jullie, van bestelling tot levering.

Ik heb ander kabel besteld was fout duurt lang dat komt

fantanties

past perfect hij laad weer uitstekend op bedankt

De dataoplader doet het goed. Alleen vond ik de verzendkosten duur. Ze waren wel optijd met leveren.

Product werd snel bezorgd. De oplader werkt uitstekend

Topservice

Ik had een verkeerde oplaadkabel besteld en kon gemakkelijk dezelfde dag ruilen.

Kanaaldijk-Noord 111

5642 J Eindhoven