I pad pro stopt met laden op 86%met jullie kabel met een originele 100%

Teleurgesteld

Oplader Huawei p20

Heel goeie oplader, lange draad en laad volledig op binnen het uur

Heel snel geleverd. Alles prima

Perfecte service! Zeker aan te raden!

Perfecte service! Zeker aan te raden!

Goed product en snelle levering

Goeie service

Alles in orde

we hebben niets ontvangen

tot op heden niets ontvangen

slechte oplader met slechte kabel

De oplader op zich valt zo gemakkelijk uit de verlengkabel en uit het stopcontact. Lijkt alsof de beide pinnen net iets te kort zijn. De kabel aangeschakeld aan je Iphone laat echter "snelladen" niet toe in de modus "snelladen" waarvoor hij zou dienen. Besluit: komt inderdaad mogelijks uit dezelfde fabriek als daar waar de originele snelladers gemaakt worden voor Iphone, maar de belofte dat het 100% dezelfde kwaliteit is = zeker niet waar !!!! Foei foei

Goede services en snelle reactie op de mail

Snelle levering en kwaliteit producten is goed

Erg tevreden, snelle levering

Ben erg tevreden, snelle levering, goed product. Goede kabel voor mijn ipad werkt top. Volgende x weer bij jullie.

Snel, correct en prijs is scherp.

Binnen een paar dagen geleverd en de prijs is écht beter dan ergens anders.

Duurt te lang

Rederlijk kan sneller opgestuurd worden

Snelle levering. Goed product

Goed dank u

Mijn oplader kwijt jullie hadden de juiste Mijn dank En niet te duur

3 x nog verkeerde bestelling gekregen

Heb 3 x over nu verkeerde gestuurd gekregen Telf Kabel van 1 en half meter besteld telf kabel van 1 meter gekregen gekregen Waardeloos !!!

2e keer was prima

De eerste oplaadsnoer werkte helaas niet, maar na telefonisch contact is er een nieuwe gestuurd en deze werkt wel.

Super service

Zeer snel mijn lader ontvangen en goede service!

mijn ervaring in een zien

mijn ervaring schrijf ik als volgt : Het product past uitstekend bij prijs, kwaliteit, leveringssnelheid en service na verkoop zonder overdrijving

Zonde

Een Samsung snellader besteld, maar snel is ie zeker niet. Erg jammer, want de kosten voor retourzenden is bijna het bedrag voor het kabeltje. Dus je hout het kabeltje maar tevreden, nee niet echt. De bestelling en levering verliep prima.

Snelle en perfecte levering

prima snel goede kwaliteit

Snelle levering Goede kwaliteit

Grandioos, geweldig

In eerste instantie heb ik 2 datakabels besteld. Toen ik na 2 weken niets had ontvangen, nam ik telefonisch contact op. Daar werd ik klantvriendelijke en vooral respectvol behandeld. Service is gewoon Top!! Er werd voorgesteld de bestelling opnieuw te versturen. Indien ik de eerste bestelling als nog mocht ontvangen het verzoek deze te retourneren. Dit maak je niet vaak mee.

Kanaaldijk-Noord 111

5642 J Eindhoven