Snelle vlotte levering

Oplader voor iPhone

Heb oplader gekocht. Snelle levering, pakketje door brievenbus en kwaliteit lijkt goed.

Communicatie ging goed via de mail

Meteen gereageerd na een foute zending. Chapeau

snelle levering , goede prijs en goed product

Ik had voor Anja van Rennes besteld maar ben zelf Corrie VIsser. Daarom op deze naam een review

Zeer tevreden. Zowel met het product als met de snelheid van levering

Zie hierboven.

Goed service, op tijd bezorgd

Bestelling is naar wens en op tijd geleverd.

Mijn bestelling is naar wens en op tijd geleverd. Voor herhaling vatbaar dus, ik ben zeer tevreden!

Alles ging prima

Netjes verpakt en bezorgd

Zeer vriendelijke klantenservice

Zelf iets verkeerds besteld, heel vriendelijk geholpen en snel opgelost

Prima en snel

Prima site en snel in het versturen van de bestelling

Product goed verzend kosten te hoog

Goed product alleen hoge verzendkosten Maar heb self akkoord gegeven dus

Hij deed het: dus goed!

Lader werkt meteen goed. Is vervanger voor de lader die ik vorig jaar kocht en die deed het helaas niet meer.

Op tijd en zonder problemen geleverd

Alles was helemaal nat en niet fatsoenlijk ingepakt

't is een wonder dat die 't doet

Ik heb precies dat gene gekregen wat ik besteld had.

Ik wilde een originele oplader voor mijn telefoon hebben en die is keurig op tijd afgeleverd. Niets op aan te merken. Willie

De toegezonden plug voor Samsung Galaxy tab2 was waarschijnlijk niet goed..

Ik kan het niet met zekerheid zeggen, want het zou ook aan het contact in de tablet kunnen liggen. Dat zou dan wel voor heerst zijn. Ik laat het dus maar rusten. Verzending was verder prima.

Kabel werkt prima, erg blij mee

Er waren eerst wat problemen met verzending van het pakketje. Na emailcontact is het in orde gekomen.

Goede ervaring en zet het voort met de kwaliteit.

Snelle levering, product zoals omschrijving.

Snelle levering van de bestelling, ondanks de Kerst- en Nieuwjaarsdrukte! Prima dus!

Veel te laat ontvangen

Product komt overeen met de website. Mogelijk door de kerstdrukte bij Post.nl vertraagd.

goede service

goede service

Erg goed

Snelle afhandeling van de bestelling.

Kanaaldijk-Noord 111

5642 J Eindhoven