Snel de juiste kabels geleverd, top!

Geen goeie ervarimg

Heb helaas MN oplader nog steeds niet binnen wacht al zo lang

Keurig

Vandaag een nieuwe binnen die werkt wel super.

Voldoende

Inmiddels met enige vertraging de bestelling ontvangen. Service goed.

Niks ontvangen

Inmiddels de oplader ontvangen. De late levering kwam door drukte bij de bezorger.

goed en snel geleverd

goed en snel geleverd past perfect

Nette en correcte klantenservice

Ik heb mijn bestelling later ontvangen dan verwacht. Maar hier is op een nette en correcte wijze op gereageerd.

Samsung kabel besteld, is geen Samsung kabel waardoor fastcharge niet werkt

Prima website, levering een dag te laat maar dat zal postnl wel zijn. Jammere is dat ik een Samsung kabel heb besteld, die onder die naam verkocht wordt, omdat de mijne stuk is en het een algemene oplaadkabel is, waardoor geen fast charge mogelijk is. Verder een complete Samsung lader besteld, die werkt wel naar behoren.

Bestelling niet ontvangen

Helaas heb ik na een week nog niets mogen ontvangen

Prima service, supersnelle levering.

Goede uitleg bij het te bestellen product, snelle levering.

Snelle verzending

Niks op aan te merken.

Origineel product waar er veel namaak in omloop is

Samsung akg headset besteld. Snel geleverd en originele samsung headset. (Van dit product is veel namaak in omloop)

Geleverd volgens afspraak. Goed verpakt. Goede kwaliteit.

Snel verstuurd en goede helpdesk

De oplader die ik had besteld is snel verstuurd, maar t duurde een week voordat ie aankwam. Dit kwam door vertraging bij postNL, maar ik had geen track&trace. De helpdesk van gsmoplader.nl was in de tussentijd goed bereikbaar voor me en gaf me het gevoel dat het goed opgelost zou worden. Uiteindelijk is het allemaal goed bezorgd. Heel betrouwbaar allemaal

Altijd goed

Al 5 x wat besteld altijd goed.

Super service

Snel en goed.

Snelle levering.

Alles werkt goed.

Goed product en prima service

Deze gekochte oplaadstekker voor de Samsung S10 werkt goed. De service van Gsmoplader is uitstekend.

Oplader werd los na een paar keer opladen

Ja

Bestelling later ontvangen maar tevreden

De bestelling was vertraagd door de drukte bij post nl, maar voor de rest tevreden over de levering

Gewoon goed.

Duidelijke site, vriendelijke klantenservice. Snelle levering. Goede ervaring.

Altijd snel en goed!

Mijn bestellingen zijn altijd snel bezorgd en top in orde. Ook toen een kabel t vrij snel begaf kreeg ik zonder probleem een nieuwe toegestuurd. Het enige is dat ik aangaf dat ik niet via de Blackfriday deal had besteld omdat ik die niet vertrouwde. En dus korting misliep, maar daar hoorde ik niets op terug.

Prima product en snelle levering

Duidelijke website en snelle service.

Duidelijke website en snelle service.

snel ,goed en juiste artikel

OKEY