2 opladers besteld, 1 voor samsung S8 en 1 voor Ipad. Allebei prima. Laden gewoon snel op en krijg geen foutmelding dat ik niet een juiste kabel heb aangesloten. Super, en ook snelle levering ondanks de corona drukte.
Een product voldoet echter niet aan de verwachtingen, nml. De nano-fixit liquid beschermlaag. Na 1 dag verschijnen er toch al krasjes. Het doekje met de liquid was ook absoluut niet zo vochtig als in de instructievideo. Na 1 x wrijven was deze volledig droog. Ik schaf alsnog een plakprotector aan.
Mijn oplader zou de zelfde dag verzonden worden,en ik zou hem de volgende dag binnen krijgen. Maar na een week nog niks de track and tracé wist ook niet wanneer ze mijn pakketje kwamen brengen, terwijl ik daar ook extra voor betaal. En als je belt naar de leverancier van het pakket, krijg je te horen ik zou nog een paar dagen afwachten. Niet dat ze ff een telefoontje voor je plegen naar postnl
Beste Ceylan, Hartelijk dank voor uw beoordeling! Vervelend dat uw bestelling te laat werd geleverd, onze welgemeende excuses hiervoor! Uw bestelling werd op 4 december geplaatst en dezelfde dag nog door ons verzonden, echter was het in die periode ontzettend druk bij PostNL. Uw bestelling werd op 9 december geleverd en had hierdoor 2 werkdagen vertraging opgelopen. Wij zullen deze situatie uiteraard nog melden bij PostNL. Wij zijn hiervan afhankelijk, maar nemen uiteraard onze verantwoordelijkheid. Wij hebben u op 15 december een mailbericht toegestuurd, maar helaas hierop nog geen reactie van u mogen ontvangen. Wij horen dan ook graag van u! Met vriendelijke groet, Twan van GSMOplader.nl
Ik heb deze vorige week donderdag al retour gestuurd met track & trace maar niks meer vernomen ! Zou graag de kabel die ik nodig heb ontvangen! Jullie hebben eerder meteen op mijn berichten geantwoord, denk nu met drukte ivm kerst langer duurt
Makkelijke bestelprocedure en duidelijke informatie. Door de drukte bij de post duurde het 6 dagen voor we onze oplader in huis hadden. We hebben contact opgenomen met gsmoplader en hebben snel een reactie ontvangen. Gelukkig kwam de oplader niet snel daarna binnen en onze tablet laadt weer op. Dus wij zijn tevreden....
Mijn bestelde artikel na 3 dagen ontvangen,niet zoals vermeld de volgende dag maar met alle begrip we zitten in een lockdown en er heerst kerstdrukte bij postnl.
Bij dit bedrijf geldt; 'afspraak is afspraak' en 'ik zeg wat ik doe en ik doe wat ik zeg'. Kortom: uitstekende klantwaarde geleverd.
Snel geleverd. Goede kwaliteit. Erg tevreden.
Prima naar verwachting
Ik wou zeggen dat ik verder goed geholpen ben en dat ik me geld keurig terug krijg
Originele beoordeling
Ik vind het slecht omdat ik nog steeds me oplader niet binnen heb. 15 dec had ik hem online besteld voor 18:00 uur. En er stond dat hij de volgende dag in de brievenbus zal liggen, maar er stond ook dat het misschien ietjes later kon zijn vanwege corona. Maar 5 dagen later vind ik wel heel lang duren. Ik bestede juist omdat ik dringend een nieuwe nodig had en dan dit.
snel geleverd, ik ben tevreden
goed geregeld zeer tevreden
Supersnelle en goede levering.
goede service en klantvriendelijk
Originele beoordeling
De lader is nog niet afgeleverd
goede kwaliteit
Ik kreeg het pakketje snel
Snelle verzending. Keurig verpakt. Prima kabel voor een kleine prijs.
Snel de juiste kabels geleverd, top!
Heb helaas MN oplader nog steeds niet binnen wacht al zo lang
Beste Brenda, Op 10 en 15 december hebben wij u een bericht gestuurd, naar aanleiding van uw beoordeling op Kiyoh. Helaas hebben wij nog geen reactie van u mogen ontvangen. Er was ergens iets misgegaan met de adresgegevens waardoor uw bestelling waarschijnlijk bij uw buren werd bezorgd. Graag vernemen wij of het bij uw buren is bezorgd en u het in ontvangst heeft kunnen nemen, anders vernemen wij het graag zodat wij hierop actie kunnen ondernemen. Wij horen dan ook graag van u! Met vriendelijke groet, Twan van GSMOplader.nl
Vandaag een nieuwe binnen die werkt wel super.
Inmiddels met enige vertraging de bestelling ontvangen. Service goed.
Tot op heden nog niet ontvangen. Inmiddels 6 dagen verder
Inmiddels de oplader ontvangen. De late levering kwam door drukte bij de bezorger.
Originele beoordeling
Helaas heb ik tot nu nog niks ontvangen
goed en snel geleverd past perfect
Ik heb mijn bestelling later ontvangen dan verwacht. Maar hier is op een nette en correcte wijze op gereageerd.
Originele beoordeling
Ik heb mijn bestelling (nog) niet ontvangen
Prima website, levering een dag te laat maar dat zal postnl wel zijn. Jammere is dat ik een Samsung kabel heb besteld, die onder die naam verkocht wordt, omdat de mijne stuk is en het een algemene oplaadkabel is, waardoor geen fast charge mogelijk is. Verder een complete Samsung lader besteld, die werkt wel naar behoren.
Beste Mark, Op 8 december hebben we contact gehad naar aanleiding van uw beoordeling, wij hopen dat u tevreden bent met de afhandeling hiervan. Klanttevredenheid is ontzettend belangrijk voor ons en beoordelingen helpen ons om toekomstige klanten de juiste keuze te laten maken. We zouden het dan ook ontzettend waarderen wanneer u uw beoordeling zou heroverwegen :) We hebben u op 8 december een verzoek tot aanpassing verstuurd via Kiyoh, helaas hebben wij hierop nog geen reactie ontvangen. Dit bericht staat een link, waarmee u uw beoordeling kunt inzien en heroverwegen. Alvast bedankt en een prettige weekend toegewenst! Met vriendelijke groet, Twan van GSMOplader.nl
Ruysdaelbaan 3a 3a
5642 JJ Eindhoven