positieve ervaring

Direct antwoord ontvangen op mijn vraag

Ze leveren wat je besteld.

Origineel product in nette verpakking ontvangen kort na bestelling.

Super snelle service

Mijn bestelde oplader was de volgende dag al in huis. Deze werkt goed.

vezzmd

Ik bestelde een oplader voor de batterij (kabeltjeà l-maar ontving een kaart 32GB SD Kaart Kingston - klasse 10 Wat nu?

Het voldoet aan de verwachting

Onlangs heb ik een oplader en kabel gekocht voor mijn iPad 2. De bestelling was snel geleverd en ik ben blij dat ik het oude beestje weer kan opladen.

Goed,degelijk,perfect

perfecte oplader, snel geleverd, niets wat niet goed is!!!!

Betrouwbare leverancier.

Betrouwbare leverancier. Goede ervaring mee.

Naar tevredenheid

Oplader werkt goed, bestelling was simpel en bezorging vlot verlopen.

tevreden

Eenvoudig en goed

Overzichtelijk en snel gelevert

service na verkoop

Goeie service ook na verkoop bij een defect. Goed en snel opgelost zonder bijkomende kosten.

veel besteld via verschilende bedrijven

super in 1 keer de juiste kan nu weer veel doen.

Geen verzendkosten ondanks een klein bestel bedrag.

supersnelle levering van de bestelling

Duidelijk en accuraat

Goed verpakt met duidelijk waar ik mijn factuur en uitleg vind.

Vlotte levering

Het product werd vlot en correct afgeleverd.

Snelle levering erg tevreden

KEURIG BEDRIJF

duidelijke website, snelle levering, goede communicatie

Goede levering

Heel goede levering+goed ingepakt!

Goed en snel geholpen

Hadden een oplader besteld, maar de verkeerde. Konden hem meteen retour zenden en de goede werd toe gestuurd.

Eerst telefonisch contact gehad, omdat ik nou eenmaal totaal niet op de hoogte ben van welke oplader ik moest bestellen voor mijn mobiel. Prima advies, ik kon volstaan met alleen een nieuwe kabel (kabel was doormidden). Toen ik vroeg of dat wel slim was en ik niet beter een hele nieuwe oplader kon kopen, zei de medewerker dat dat niet nodig was. M.a.w. ze proberen je niet meer te verkopen dan nodig. Ben zeer tevreden en een hele snelle service. Binnen een dag had ik mijn nieuwe kabel binnen. Top!

Uitstekend, goede en snelle service.

Uitstekend, goede en snelle service.

Super snel geleverd

Geod geprijsd. 2 usb laadsnoertjes besteld aan het eind van de ochtend en ze lagen de volgende dag al in de brievenbus. Top!

Snel verzonden goed product

Snel verzonden goed product