alles is prima

alles is prima gegaan heel blij met de nieuwe oplader

Onvoldoende geïnformeerd

Blijkbaar wordt de bestelling vanuit Nederland verzonden. En dan komt het niet de volgende dag aan, maar na 3-4 dagen. Daarbij heb ik de verkeerde oplader gekocht. Wel het juiste merk maar blijkbaar past die niet op elk toestel. Best om dit duidelijk erbij te vermelden.

De levering is prima verlopen, en vrij snel

goede ervaring

Perfecte service

Duidelijke website en goede communicatie ivm levering

Pakketje verloren gegaan, maar zeer goede klantenservice

Ik heb hier al verscheidene keren iets besteld, zonder enige problemen. Maar deze keer heb ik mijn pakje nooit aangekregen door een probleem bij de post. Dit heb ik vermeld aan de hulpdesk. Zij hebben binnen enkele minuten mij verder geholpen met dit probleem. Zeer vriendelijke, respectvolle en vlotte communicatie met de hulpdesk. Zeer tevreden over! Het probleem is snel opgelost geraakt hierdoor.

snel geleverd

duidelijke omschrijving van het product en snelle levering

Kabels werken niet

Na ontvangst van de kabels bleek één kabel niet te werken. Deze werd zeer correct en snel gratis vervangen. Wij zijn zeer tevreden en bevelen gsmoplader.nl zeker aan!

zeer goede prijzen !

heel goede ervaring met deze webwinkel ! scherpe prijzen en snelle levering. Top !!

snel

Misschien te snel. 2 verschillende maten snoer besteld, maar helaas ontving ik 2 de zelfde. Replay op bericht hiervan gegeven. De volgende dag had ik de juiste afmeting ontvangen en hoefde de verkeerde niet terug te sturen. Zeer coulant.

Goed.

Goed en snel

product zoals omschreven maar wel de originele dozen niet bij geleverd.

Bestelling geplaatst en keurig snel geleverd

Bestelling geplaatst en keurig op tijd geleverd. Alles netjes afgehandeld.

Snelle levering. Goed product.

Product werd snel geleverd. Goed ingepakt. Fijne website. Verzendkosten eerden zo laag mogelijk gehouden.

Prachtig

Goed en snel geleverd.

Verbazingwekkend

Nooit gedacht dat ze mijn product zouden hebben, wat blijkt: 2 dagen later geleverd

Bestelling retour gestuurd

Ik bestelde wat volgens de website een originele snellader had moeten zijn maar wat precies hetzelfde was als de originele 'trage lader' die bij mijn mobiele telefoon geleverd werd toen ik m nieuw kocht. Ik heb de 'snellader' retour gestuurd. De retour werd binnen een paar dagen verwerkt en ik had vrijwel meteen het volledige bedrag (incluis verzendkosten!) op mijn rekening staan. Samengevat: mislukte aankoop maar nette afhandeling achteraf.

snelle en correcte levering

Perfecte levering

Perfect niets op aan te merken.

netjes werk

keurige aflevering

Fijn

Fijn lang snoer. En hij laat op zoals ik mag verwachten. Snelle levering.

geleverd wat ik nodig had

Niet de goedkoopste maar in mijn geval wel het compleetste.

Mijn pakje (Brievenbus)kon niet door de brievenbus door dat het niet zo goed was verpakt (een bobbel)stak uit gelukkig kon in het pakje in ontvangst nemen

gsmoplader.nl is een goede keuze

Sneloplader Samsung besteld. Binnen 2 dagen binnen, netjes verpakt in bubbeltjesenvelop. Blij mee want deze kabel is 50 cm langer dan de oude en doet het perfect.

Kanaaldijk-Noord 111

5642 J Eindhoven