Prima service en product

Toppie

Goede en snelle service

Snel geleverd en mooie lading, werkt prima

Heb al volgende 2 dagen binnen, kabel is origineel, werkt prima, alles naar wens, bedankje

Snelle levering, goede oplader

Snel geleverd, iPad werkt weer stukken beter met de originele oplader, het kost wat meer maar voor het behoud van de iPad is deze beter.

Volgens afspraak geleverd

Verzonden zonder track en tracking. Wel aan te bevelen om te zien waar je bestelling is.

Geleverd met alles erop en eraan

Er is iets een klein beetje misgegaan

Met de track code was iets mis. Het pakje was verzonden maar was via track&trace bij Post.nl niet te Blijkbaar niet aangemeld. Dus even onzekerheid! Uiteindelijk is het goed gekomen. Kon het bij een agentschap ophalen. Echter, pakje onbekend niet aangemeld en ook niet afgemeld. Toch iets om even na te kijken. Vriendelijke groet, Blijf gezond Ine

Goede site.

Snelle levering ondanks huidige omstandigheden

Goed origineel product. Perfect en een mooie prijs.

Correcte levering, maar die witte opladers zijn beter denk ik.

Prima service!

Zeer tevreden, vlotte verzending!

Ik ben tevreden.

Ik ben tevreden.

Goede aankoop

De website was gebruikersvriendelijk Artikel snel gevonden Origineel zoals aangegeven is echt origineel Snelle levering Blij met de aankoop.

Snel, goede service.

Veel keuze, prijs kwaliteit is goed. Super goede en snelle service.

snel en duidelijk antwoord op een vraag ontvangen

snel en duidelijk antwoord op een vraag ontvangen

Snel, eenvoudig en betrouwbaar

Betrouwbaar en efficiënt

De site is heel overzichtelijk en duidelijk, zodat ik zonder probleem vind wat ik nodig heb. Dank zij de link in de mail kan ik weten wanneer mijn bestelling verzonden is naar PostNL Door de coronacrisis heeft het iets langer geduurd om het te ontvangen, maar dit is een geval van heirkracht. Als ik 1 opmerking mag maken, als het pakje in mijn postbus ligt, zou het aangewezen zijn op de link ook te kunnen zien dat het afgeleverd is.

Snelle levering!

Op vrijdag besteld, op woensdag ontvangen. Gezien de omstandigheden vanwege deze virus, vind ik dit geen reden tot klagen! Ik ben blij en tevreden!! Toppers!

Vlotte levering

Vlotte levering

makkelijke website, snelle levering, goede prijszetting

Goed en snel

Netjes ingepakt aangekomen. Werd op de hoogte gehouden wanneer het zou komen.

snel en correct geleverd

netjes op tijd en correcte levering

Kanaaldijk-Noord 111

5642 J Eindhoven