Slecht ervaring

Geen goede ervaring helaas ik had gebeld maar ik krijg niks te horen Dat is de tweede keer De eerste keer had ik een oplader van iPhone besteld had van Samsung gekregen En de tweede keer Samsung A5 2017 bestel had een gekregen die laad niet heb geprobeerd te bellen maar helaas niemand gesproken dus ik ga nooit hier wat bestellen Slecht ervaring meer dan €20 weg voor niks Mvg

Vrijdag besteld ,dinsdag in huis.dus niet de volgende dag zoals beloofd.

Vrijdag besteld ,dinsdag in huis.dus niet de volgende dag zoals beloofd.

Acht werkdagen wachten op een datakabel

Ik heb acht werkdagen moeten wachten op een datakabel, terwijl dat normaal ten hoogste vijf werkdagen duurt ... Ik zal volgende keer wel ergens anders bestellen ... De datakabel zelf is oké en werkt zoals het hoort.

uitstekend

goede prijs en snelle levering,prima service

het product is origineel (Merk) en voldoet volledig aan mijn verwachtingen.

Snel geregeld, duidelijke site. Afhandeling snel en netjes.

is prima service en kwaliteit en snelle levering

is prima service en kwaliteit en snelle levering

Vlot verlopen.

Prima ervaring

Duidelijk en snel in huis

Orginele lader besteld, werd 2 dgn lader bezorgd

Tres tatisfait

Vous envoie Est arrive comme preciesheid

Eenvoudig bestellen en snel geleverd

Snel besteld, snel geleverd en veilig betaald

Prima oplader en snelle service

Tevreden

Snelle levering, bedankt!

Snel bezorgd!

Het pakket wordt bezorgd binnen 24 uur!

Goede oplader

Het duurde 4 dagen eer ik het oplaadsnoertje in huis had. Dat vond ik erg lang en jammer. Maar ws ligt dat aan de bezorger. Het snoertje zelf voldoet aan de verwachting.

Goeie kabel!

De kabel die ik heb aangekregen werkt super goed.. de levertijd kon wel iets sneller ! Maar zeker tevreden ik bestel in de toekomst zeker nog. Groeten

Mooi ingepakt en niet beschadigd

1 product niet helemaal goed omschreven, daarom verkeerde bestelt maar de rest keurig geleverd geen beschadigingen, mooi ingepakt

Betrouwbaar

Komen afspraken na.

Prima levering

Een artikel die het niet doet

Ik heb een artikel ontvangen die het niet doet. Vervolgens heb ik een nieuw adapter ontvangen, maar die doet het ook niet. Vervolgens heb ik 5 keer gebeld naar de klantenservice, maar helaas nam niemand op. helaas moet ik vermelden dat het een spijtaankoop is geweest.

Originele oplader en op tijd geleverd

Originele oplader en op tijd geleverd

Na een probleem met een bestelde Apple oplader, kreeg ik zonder problemen een nieuwe toegestuurd die het wel naar behoren doet. Apple logo staat niet op de lader, wel een Apple serienummer.

Bestelling en levering zoals het moet: uitstekend!

Bestelling en levering zoals het moet: uitstekend!

Kanaaldijk-Noord 111

5642 J Eindhoven