Levering duurt te lang

Op de website staat : vóór 18u besteld, morgen in huis Er staat dan wel bij dat het naar België langer kan duren. Maar het heeft een ganse week geduurd vooraleer ik de oplader in huis had en dit vond ik teleurstellend. Maandag besteld, ik vertrok zaterdag op vakantie en heb mij nog ergens anders ene moeten kopen gaan omdat hij er op zaterdag nog steeds niet was. Terwijl ik dan dinsdag al een mail kreeg dat hij verstuurd was.

vlot en snel

beantwoordt geheel aan de verwachtingen

Goeie lader

Levering was zeer snel product goed ontvangen en werkt naar behoren.

Prima, alles was in orde.

Vlugge correcte levering

Goed , volgens afspraak

Correct bezorgd , goed

Snelle levering, goed verpakt, goede kwaliteit.

Goed product en snelle levering.

Snelle levering goed product

Snelle levering goed product

ik ben niet tevreden

ik ben geensinds tevreden . de lader werkt niet . reeds een 3-tal maal mail gestuurd zonder respons . zeer onproffesioneel. ik ben ontgooheld heb dit nog met geen enkel webwinkel meegemaakt. Guy

Tevreden klant

Niet ontvangen wat ik besteld heb

Heb een originele Samsung oplader besteld. Als ik deze oplader naast andere Samsung oplader leg zie ik dat deze oplader niet de originele is. Gewoon teleurstellend dat ik genept ben met een fake oplader

TOP

Snelle levering van het bestelde product. Prijs/kwaliteit zeer goed. Toppie.

Kabel voor telefoon nodig, s.middags besteld en de volgende ochtend al in huis.

toppie

toppie

heel tevreden.

van het bestellen tot en met het bezorgen ging lekker vlot.

Klantvriendelijk

Ik had per abuis de verkeerde kabels besteld. Na een mail werden nieuwe kabels kosteloos opgestuurd en kon ik de foute bewaren. Dat noem ik nog eens service

Good service

Ik heb mijn pakketje 4 dagen goed ontvangen.

Prima verzorgd

Correct snel geleverd tegen een goede prijs. Orgineel onderdeel prima 👍😄

Geweldig snelle levering en doet het perfecht

Snelle levering goeie prijzen kwaliteit prijs ok!

oplader ging snel stuk maar netjes opgelost

Ik heb 2 apple oplaadsnoeren besteld en 1 van de twee ging binnen een paar dagen stuk (pinnetje raakte los) Contact gezocht en is netjes opgelost door een nieuwe op de post te doen.

prima artikel en lekker snel geleverd

prima artikel en lekker snel geleverd

?

Goed.

Ben dik te. Vreden

Ik ben tevreden over de bestelling

Keurig op tijd geleverd

Super snel geleverd.