goede service,snel

Snelle service, goede kwaliteit

Perfecte service

Heel tevreden

Snel en goed geleverd

Het juiste artikel is snel en goed geleverd tegen een normale prijs

Goed opgelost

Opnieuw verzonden & aangekomen

Snelle levering keurig verpakt

Makkelijke site. Nette levering, keurig op de hoogte gehouden.

Netjes ingepakt, later bezorgd dan verwacht

inhoud is zoals ik het verwachtte

Duidelijke website, makkelijk order te plaatsen en zeer snel in huis!

Vlotte levering πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Heel goede service en correct πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Goede snelle service, top prijs

Groot assortiment; zeer overzichtelijk website; goede prijs en snelle levering

Makkelijk bestellen

Nette site makkelijk zoeken en vinden. snelle levering.

Snelle levering, alles ok

Pakketje in goede staat bezorgd

Supersnel!

Snelle levering en goed produkt.

Netjes en op tijd

Kwam netjes op tijd in een makkelijke verpakking.

kon beter

ik heb een iPad oplader besteld en die moest afgeleverd worden op mijn werkadres maar dat is niet gebeurd. Het pakketje is naar mijn huisadres gestuurd terwijl ik op mijn werk was. Ik heb nog een email gestuurd naar jullie met nogmaals mijn werkadres maar heb daar geen reactie op gehad. Het pakketje is af geleverd bij mijn buren en dat was niet de bedoeling. PS: Op de site zouden jullie duidelijker moeten aangeven of de bestelling naar het huisadres moet worden gestuurd of naar een ander adres. vgr H.van Faassen.

Doet het niet

De oplader doet het niet eens zonden van mijn geld

Geen probleem ,

Snoer werk niet

Met opladen van de ipad krijg ik geen melding dat mijn ipad wordt opgeladen. Waardeloos dus. 1 ster gegeven. ‐-------- Ze hebben grats een nieuw snoer opgestuurd. Deze doet het wel. Dus een super service. Nu 5 sterren gegeven.

Alles is goed verlopen

ZAL NOG MET DEZE FIRMA WERKEN

Doet wat het moet doen

Een orginele kabel besteld van mijn huawei p 10 Lite telefoon, omdat een niet orginele het niet deed. De kabel hier besteld, en kan weer opladen. Prima dus.

Ik ben erg blij met mijn aankoop!

Ik heb het artikel waar ik naar zocht snel gevonden bij Gsmoplader en binnen een paar minuten had ik mijn bestelling geplaatst.

perfecte service

Alles was perfect , de service en de levering

met jullie assortie zijn jullie super phone healers

vriendelijk geholpen

Na een week mijn product nog niet ontvangen

Eerste levering is nooit bezorgd, maar keurig opgelost door binnen een dag een nieuwe te ontvangen.

Kanaaldijk-Noord 111

5642 J Eindhoven