PRODUCT BLEEK NIET ORIGINEEL MERK TE ZIJN...

Echt balen! Teleurstellend! Twee stuks Ipad2 oplaadkabel ORIGINEEL besteld, maar krijg een namaak...geretourneerd, binnen enkele dagen hadden ze mijn geld wel netjes teruggestort.

Prima,

Snelle levering en de prijs ook goed.

Prima service en snelle levering

Makkelijk bestellen online, goede omschrijving van de producten en snelle levering.

zeer tevreden

Ik ben blij dat ik van een hele oude mobiele telefoon type een lader heb kunnen kopen bij jullie. De levering was best snel en het zat netjes verpakt in een bubbeltjes envelop. De lader werkt ook prima

Mooi en goed product

Ondanks dat het om een voedingskabel gaat ben ik toch zeer tevreden over het geleverde product...

Prima pris en snelle levering

Kan beter

Ik heb op maandagmiddag besteld en op donderdagmiddag het profuct pas ontvangen. Terwijl er staat op werkdagen voor 2 uur besteld de volgende dag in huis....

Prettig

Nice deal

Thnxs

Alles voorhanden, goede prijs/kwaliteit verhouding

Makkelijk zoeken, snelle levering goede prijs.

Mijn ervaring

Goede duidelijke website, snelle levering van de kabel volgens afspaak

Correct en snelle levering

Goede kwaliteit, snelle levering

Goede ervaring

Voldoet aan alle eisen.

Mooi product goede prijs.

Super Goed

Goede service en bezorging, alleen zelf verkeerd oplader besteld, maar zo netjes als ze zijn kreeg ik alsnog de juiste oplader een dag later in mijn brievenbus.. helemaal happy!!

Super blij met me oplader Me mobiel laat weer lekker snel op

Correct en vriendelijk

Verkeerde bestelling ontvangen maar na mailtje te hebben gestuurd werd dat direct rechtgezet op kosten van gsmoplader.

Ik ben blij met mijn bestelling🤙🏻🥳👏🏼

Ik ben blij met mijn bestelling

Uitstekend!

Mooi product, zorgvuldig verpakt en snel ontvangen.

PRIMA

PRIMA

levering snel en perfect

besteld en de volgende dag thuis bezorgd. klasse!

Prima en 2 dagen bestelling in huis..

Prima.

Prima service, de oplader werd de volgende dag bezorgd

prima ervaring!

Kanaaldijk-Noord 111