Aankoop snel geleverd tegen goede prijs

Supersnelle levering voor een scherpe prijs

Uitsteken

Snel en goed geleverd

Hij werkt goed

Hij werkt goed

Zeer correcte afhandeling

Ik had een oplader besteld en binnen zeer korte tijd ontvangen. Echter had ik mijn verloren gewaande oplader terug gevonden. Heb de bestelling geretourneerd en kreeg de volgende dag een ontvangstbevestiging en binnen 3 dagen het geld weer teruggestort op mijn rekening. Uitermate tevreden over de service.

Heel slecht product

Na grondig de ondergrond te hebben schoongemaakt, plakt het totaal niet, een beetje hangende kabel en door het gewicht laat het gewoon los, een rol dubbelzijdige tape moeten kopen, en nu blijft het wel zitten. Vind het ook niet raar, dat wij die producten bij wish bestellen, veel beter en goedkoper, maar had deze snel nodig.

Snelle levering!!!!

Zeer snelle levering!!!

UItstekende ervaring

Snel in huis en werkt perfect.

Een snelle levering en juiste info op de website

Suppr

Good

Prijs goed en snelle levering

1 Dag na mijn bestelling lag het usb-kabeltje netjes verpakt in mijn brievenbus. In de toekomst zal ik zeker weer bestellen.

Merk artikel de beste kwaliteit

Laad snel op en dank voor de vlotte levering

Correct

Alles zoals het hoort. En op tijd bezorgd 👍

Goed tot matig

Helaas kan de klantenservice slecht lezen bestelling was perfect verzorgd mankeerde niets aan Had vooraf de vraag verzonden of het brievenbus post of pakket post was Netjes mijn naam er onder gezet, ernst Krijg antwoord van klantenservice, opzich niets op aan te merken maar ik heet nu ineens egbert

Geweldige service!

Ik had het verkeerde product besteld maar dat kon ik retourneren en ze gaven mij advies wat voor product ik wel moest hebben. Het teveel betaalde bedrag werd keurig aan mij geretourneerd!

Snel en goed

prima product. snelle levering

prima product. snelle levering

FORMIDASTISCH

Snelle levering prijs/kwaliteit Xtra goed in auto...

Oplader goed, snelle levering. Aanrader!

Slecht

Slechte oplader zou voor samsung s7 moeten zijn wss vals paar x gebruikt batterij het begeven

Prima levering

Wat besteld is ontvangen!

geen

prima oplaadsnoer

Het snoer werkt goed, precies wat je kunt verwachten van een snoertje

Tevreden

Originele kabel en snelle levering

Kanaaldijk-Noord 111

5642 J Eindhoven