Snel geleverd en goeie kwaliteit oplader.

gewoon goed en snel

had een originele laad kabel usb c van Sony besteld en alles was lekker snel binnen en netjes verpakt

geweldig

het was ook heel vlug binnen , daar was ik bli mee bvd ineke metz

Mooi op tijd

Netjes geleverd, alleen wel puntje dat als er besteld is mailtje krijgt van aankoop.

zeer snelle levering

Zeer goede service snelle levering makkelijk te vinden op jullie site

Correcte en snelle levering! Kwaliteit van het product lijkt goed.

Snelle levering van de juiste lader

Uitstekend!

Zeer vriendelijke klantenservice 》Niels《 Fijne, overzichtelijke webshop Goede combideals, goede prijzen Vandaag besteld, volgende dag in huis Vorige week voor het eerst besteld (laadsnoeren en headset), vandaag 2e bestelling gedaan. 😃👌

perfect!!!

Eerste maal bestelt en alles naar wens verlopen, top!

Matig

Tweede oplader te goed gekregen werk veel beter dan de eerste gaat veel makkelijker in de telefoon zeer te vreden met de tweede en laad ook snel

'0Prima levering, goede prijs (knoopcelbatterijen). Levering had misschien iets sneller gekund (4 dagen). Maar het waren de dagen voor kerst. Kan ook aan de post liggen.

Komen afspraken na

Voldoet aan alle eisen en snelle service

Five sterren

Goed ervaring en allees gaat prima als ik verwacht

Snelle en prima service top

Snelle, correcte levering.

Beloven wat ze zeggen

Prima ervaring. Eenvoudig bestel en betaalproces. Keurig bevestigen per mail ontvangen en besteld product keurig afgeleverd op het aangegeven moment. Prima ervaring dus.

Over levering van artikel ben ik tevreden.

Zoals vermeld, ben ik tevreden over de levering van artikel. Echter ik heb een half jaar geleden eenzelfde artikel besteld en dat was binnen het half jaar op. Het opladen duurde zeker 5 uur. Mocht dat nu weer het geval zijn, dan zal ik bij jullie aan de bel trekken en ga ik ervan uit dat ik gratis en voor niks een nieuw artikel geleverd krijg.

Waardeloos

Dik een maand terug wat besteld en ook mailtjes gehad dat het verzonden is. Echter nooit iets ontvangen. Op mailtjes geen reacties gehad. Dus kortom waardeloos

Snel geleverd, originele Apple oplader

Tot nu toe prima oplader voor iPad en iPhone. Met 14 watt dus weer iets sneller opgeladen dan met de vorige van 12 watt.

Goed product en correcte levering!

Snelle levering, goed product. Ben zeer tevreden om deze huawei oplader.

twee maal iets besteld volgende dag in huis

Prima bedrijf doet wat het vermeld

De site is makkelijk te vinden. Duidelijke foto's. Bestel procedure is makkelijk. Snel geleverd. Werkt prima. Ook voor een goede prijs.

Iets fout gelopen

Blijkbaar niet ontvangen

Snel besteld en geleverd

Gewoon goed

Prima bedrijf, Het bestelproces verliep makkelijk en je wordt goed op de hoogte gehouden m.b.t. de levering.

Kanaaldijk-Noord 111

5642 J Eindhoven