Zoals het hoort

Gewoon goed. Ik kan er een heel verhaal van maken maar het was gewoon goed.

Goed en snel

Volgens de bestelling geleverd en meteen al devolgende dag in huis

snelle en accurate levering

Vlotte levering

Geen klachten

Snelle en correcte levering

Prima. Snel en goed.

Mijn bestelling is meer dan goed en snel afgehandeld. Als het mogelijk was kreeg GSMOPLADER nog een ster meer.

Late levering

Duurde 2 dagen voor levering

snel geleverd, goed verpakt

overzichtelijke website, snel de bestelling in huis in een goede verpakking

Originele samsum lader besteld. Prijs was vergeleken tov andere webshops super. Snelle levering. Betrouwbare webshop. Echt een aanrader!!!

Snel eenvoudig en accuraaat

Snel eenvoudig en accuraaat

TOP

SNELLE LEVERING, GOED PRODUCT.

Snelle goede levering

Snelle goede levering

Uitstekende produkten en redelijke verzendtijd

wat ik heb besteld is correct door mij ontvangen. Door drukte was de levertijd wat later, maar acceptabel

Het oplaadsnoer, dat ik nodig had, was snel te vinden op de website. En met twee dagen had ik m in huis. Snel en goed dus.

Prima service!

Prima service!

Sacht dat ik de dag erna kreeg, maar bleek een dag later. Verder niet erg, maar zou fijn zijn als de duidelijkheid in welke dag het kan arriveren toch scherper kan zijn. Maar geen zorgen, goede prijs, goed product!

Besteld en meteen de volgende in huis, super blij mee en werkt prima!

Tevreden over de bestelling en levering

Snelle levering van het gewenste product

Duidelijke webwinkel, snelle service

Service prima

Ik had een lader besteld voor een hele oude gsm. Helaas de verkeerde, toen ik daar over belde een super service gekregen 👍

Niet goed

Heb mijn bestelling nog niet binnen. Dus niet slim om nu met deze beoordeling te komen .

Supersnel en netjes verpakt

De dag ervoor besteld en de volgende dag in huis, dus top!

zeer goede ervaring

alles is in orde

Makkelijk gevonden, makkelijk besteld en snel ontvangen.

Ruysdaelbaan 3a 3a

5642 JJ Eindhoven