Laden reviews...
13 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden snelle levering en betrouwbare service. Originele batterijen en de meegeleverde toolkit worden gewaardeerd. Een enkele ervaring noemt een vertraagde levering, maar over het algemeen zijn de recensies positief. De winkel wordt beschouwd als een betrouwbare keus voor batterijvervanging.
Kort na het plaatsen van de nieuw geleverde 'originele' batterij viel mijn Samsung S23 ultra uit. Daardoor kocht ik direct een nieuw toestel om bereikbaar te blijven voor mijn klanten en werknemers. Na contactopname werd er een nieuwe batterij opgestuurd die een totaal ander uiterlijk had. Blijkt dat de eerst geleverde batterij niet origineel Samsung was. Met de 2de geleverde batterij werkt het toestel terug. Resultaat: meer dan 1000 euro uitgegeven aan een nieuw toestel terwijl dit compleet te vermijden was. Gsmbatterij.nl weigert de eerste batterij terug te nemen. Ze zijn van mening dat beide batterijen origineel zijn. Zelfs het kleinste kind kan zien dat dit absoluut niet het geval is. Ze vragen aan ons als klant om een onafhankelijk onderzoek uit te voeren op de batterij alvorens ze deze 'eventueel' willen terugnemen. Totaal absurd. Gezien voorgaande reviews van andere klanten op Trustpilot zijn ze op de hoogte van de brol die ze verkopen.
28 June 2026
Bruno
Gent
De batterij snel gevonden, besteld en aangekocht . Was ook snel in de brievenbus. En direct geplaatst. Supersnelle service
24 June 2026
Edd
Tielt winge
Zo als het hoort; feedback en het pakketje was vol met cadeautjes!
11 June 2026
Zuidwijk
HHWaard
Zeldzame accu op voorraad Ik kan dus mijn Gio blijven gebruiken
25 May 2026
Ronald Kraaima
Nijmegen
Ik ben zeer tevreden over de service. De batterij werd op tijd geleverd en functioneert goed. Dankzij de bijgeleverde toolkit kon ik, als amateur zonder veel geld uit te geven aan een reparatie bij een gsm-winkel, de batterij zelf vervangen. Als ik in de toekomst opnieuw een batterij nodig heb, zal ik zeker weer gebruikmaken van de diensten van deze zaak. Zeker een aanrader!
13 May 2026
rien à redire
10 May 2026
Yves
Flémalle
Snel geleverd. 1 item ontbrak, maar werd na contact, direct nagestuurd.
21 April 2026
Toon
Ootmarsum
Op 13/2 een order geplaatst. Ik zou mijn bestelling op 17/2 ontvangen. Op 21/2 nog steeds niets mogen ontvangen. Zelfde dag nog een berichtje (m.b.v. het formulier van GSMbatterij.nl) gestuurd dat ik nog steeds in afwachting ben van de levering van hetgeen besteld. I.p.v. een reactie op mijn berichtje een vandaag (23/3) een mail ontvangen of ik zo goed wil zijn GSMbatterijen.nl te beoordelen. 3 x raden naar mijn mening over GSMbatterijen.
23 February 2026
Hans
Nieuwegein
Verwonderlijk dat ik een accu kon kopen voor mijn stokoude telefoon. De bestelling en betaling verliepen probleemloos en ondanks het slechte weer werd de accu snel geleverd.
13 January 2026
D.
Reisner
Orginele batterij en snelle levering helemaal top
27 October 2025
Ruud
Gemert
De accu van onze Samsung tablet was defect. Een nieuwe besteld bij GSMBatterij.NL samen met een Toolset voor smartphones en tablets. De artikelen zijn de volgende dag al geleverd, dus supersnel! Het toolsetje is ook heel erg compleet en superhandig. Advies: bestel dit er zeker bij, want het is een heel erg compleet setje en gunstig in prijs. Na montage van de nieuwe accu werkt de tablet weer super! Dank ook voor de snelle service!
23 October 2025
dick
Assendelft
Fijn bedrijf met snelle service, ook nog een mail erachteraan ontvangen met de gebruiksaanwijzing van het bestelde artikelen.
6 June 2025
Johanna
Houten
Vlug geleverd goede spullen en het is al gemonteerd
23 March 2025
R
Dordt
Fijn dat ik hier nog een lader kon vinden voor m´n oude telefoon. Wel mét usb-stekker, zodat ik ook hier mee uit de voeten kan. En voor een leuk prijsje!
17 March 2025
F.
Leeuwarden
Heb de batterij zelf kunnen vervangen.
27 January 2025
Fred
Bergen(L)
Fantastische service. Pakje supersnel ontvangen.
29 December 2024
Pedro Donker
Rotterdam
Ik heb een batterij besteld voor mijn samsung tab t813 en die werd netjes geleverd kortom zeer tevreden ga zo door
8 October 2024
Gerard
Goes
Een originele batterij, gereedschapsset en föhn besteld, betaald maar NIETS gekregen. Wacht al ruim 2 weken op mijn levering, maar GSMBatterij beweerd dat ik allang het pakje heb gehad.... GSMBatterij kan niet aantonen dat ik het pakje heb gehad, wat wettelijk verplicht is. GSMBatterij wil, ondanks mijn verzoek op ontbinding van de koop en in gebreke blijven van levering, eerst dat ik officieel verklaar met een ondergetekend document, dat ik niets gehad heb. Werkelijk belachelijk. Omgekeerde wereld. Dit zijn helaas ********** die wel je geld nemen, maar niets leveren!
28 September 2024
Paul
Lemmer
Een batterij besteld en geleverd bijna een jaar terug, die nu defect was. Via de klantenservice contact opgenomen over het probleem. Binnen een uur een zeer gedetailleerde reactie en er werd meteen een vervangend exemplaar opgestuurd, die de volgende dag al binnen was. Aftersales werkelijk top waardoor ik dit bedrijf zeker aanbevelen kan.
5 May 2024
A.J.
Dokkum
Fijne ervaring met de klantenservice, welk bedrijf doet dit nog! ik kom hier volgende keer weer
14 February 2024
Christiaan
Nibbixwoud
Tot tweemaal toe foutieve accu geleverd, reageren daarna niet meer.
31 January 2024
Martijn
Goeree-Overflakkee
goede service
22 January 2024
Jan-Willem
Winterswijk
Ik had een batterij besteld kwam 5 dagen te laat en werkte niet Nu heb ik het terug gestuurd en koste 4,85 om terug te sturen
20 September 2023
Evita
Zoetermeer
I ordered a battery, it was sent the same day. PostNL, one of the worst courier companies, shows me on the application that the battery has been delivered to me, but I have not received anything. I notified Happyonweb and they immediately sent me another battery. In the end, PostNL delivered two batteries to me. Of course, I returned one of them.
16 September 2023
Gheorghe