Snelle levering, geen problemen.

had direct al een goed gevoel van dit bedrijf.

Ik kende ze niet, kreeg het adres van iemand anders. Ben blij ze te hebben leren kennen. Mijn bestelling na 2 dagen afgeleverd. ( het is bijna niet meer te doen om het in 1 dag te beloven) Dat ligt niet bij hun maar bij de post. Algemeen bekend. Kom zeker meer winkelen bij jullie

telefoon weer als nieuw met nieuwe batterij

De levering duurde één dag langer dan verwacht, maar de batterij werkt zeer goed.

Snel leeg

Ik gebruik de telefoon intensief en ik.hoopte dat de batterij minstens drie dagen mee zou gaan maar ik moet ook.bijna iedere dag opladen...bijna net als bij de oude...maarrr...de service is supergoed geregeld! De nieuwe batterijen doen voor zover prima!!

Precies zoals beloofd, makkelijk en snel en goede voorlichting, bedankt

Makkelijk te vinden wat je nodig hebt en te bestellen. Snelle bezorging, de volgende dag en mijn batterij kon door de brievenbus. Super. Zou de volgende maal terugkomen op uw adres. Bedankt!

Prima assortiment en snelle service

Nvt

Goede e snelle service

Goed telefoon gesprek en snelle service

Ze hebben echt een heleboel accu's ook voor oudere modellen

Besteld een Tablet en telefoon accu. Vlotte levering en de prijs was goed. Sommige leveranciers leveren een installatie kitje/tooltje mee. Zat er nu niet bij voor de tablet.

origineel product voor lage prijs en snelle levering. Aanrader

Zie inleiding

Snele levering

prima eerste ervaring.

Na veel zoeken kwam ik bij de gsmbatterij website. Juiste batterij voor de telefoon gezocht en besteld. De verwerking was uitmuntend en ik werd voortdurend op de hoogte gehouden van de voortgang. Bij een ieder die zoiets nodig heeft is dit bedrijf aan te bevelen.

Reeds diverse batterijen besteld. Snelle levering met goede tussentijdse opvolgingsmails. Eén keer had ik verkeerd besteld, werd perfect door de serviceafdeling opgelost.

Duidelijk

Terug een smartphone die een geruime tijd meegaat !

Snelle en correcte levering!

Tot zover goed

Nieuwe accu Samsung Note 4. So far so good, met NFC, wordt herkend. Echte beoordeling behoud capaciteit uiteraard pas mogelijk na een jaar of zo.

ok

alles ok

Gsm werkt terug prima.

Tevreden GSM werkt prima.

Goed geleverd en opladen is prima verlopen.

Pas nieuw,dus nog geen ervaring.

Niet werkende batterij, geld werd zonder probleem terug geboekt

Mijn OnePlus3T batterij werd niet geaccepteerd door de telefoon. Na een mailtje kreeg ik excuus en mijn geld terug. Heel happy met de afhandeling van mijn probleem.

Snelle en correcte levering.

Goede prijs. Snelle en correcte levering.

een goede ervaring

een groot aanbod van gsm batterijen, zelfs van gsm's die niet meer in omloop zijn

batterij niet van super kwaliteit

heb nieuwe batterij gekocht ( originele van Samsung ) voor mijn S4 Gaat volledig opgeladen met moeite 48 uur mee bij matig gebruik ( ongeveer 1 uur per dag )

Alles perfect verlopen

Correcte maar onzekere levering

Bestelde werd juist geleverd (met instructies bij de factuur) maar de levering was onzeker. Voor bestelling werd aangegeven dat het nog dezelfde dag verstuurd zou worden, zodat aangenomen kon worden dat het daags nadien geleverd zou worden (met Post NL). Dat bleek niet het geval bleek na betaling (levering pas binnen 5 à 10 werkdagen). Het bestelde werd gelukkig na 2 werkdagen geleverd, maar in geval men iets echt dringend nodig heeft is de info (bij bestelling) toch wel misleidend.

Kan niet beter

Kanaaldijk-Noord 111