Na het leveren van een verkeerde batterij met een reactie gehad dat de juiste batterij meteen wordt verstuurd, dus top service.. Mijn eerdere beoordeling mag u verwijderen. Met vriendelijke groeten, Jolanda

Perfecte service na ontvangen verkeerde batterij.

Na het ontvangen van een verkeerde batterij voor een ouder Nokia, ontzettend snel de juiste batterij ontvangen.. Hartelijk dank voor de perfecte service 👍

Ik heb zelf met dit nog geen ervaring, het doet nog wel zijn werk !

Sorry, had deze bericht al gezien, moest even de tijd voornemen. In principe heb er zelf geen echte ervaring mee met deze. Omdat Mediamarkt service dit mij beste kortom adviseerde. De batterij was ook wel gelukkig snel keurig op tijd bezorgd. I.p.v maadag alsnog zekerheid gekeken te hebben brievenbus. Las helaas alleen van ma-zat bezorgd werd ging alleen op gevoel. Pakte ik mijn klein schattig pakketjes alsnog op die (di) uit. Kan zijn al vroeg in middag of eind middag binnen kwam. Aangezien mijn dingen toch even eerst moest doen. Lag mijn nieuwe batterijen alsnog keurig 20:30 in bus. Heb zelf nog geen ervaring hoelang deze batter mee zal doen. Dus dat word nog binnen deze 6a8 maanden even afwachten. Omdat de garantie is eigenlijk tot 6 maanden. Maar mijn KPN Mobiel contract loopt tot Juni 2020 ! Ik hoop u hiermee voldoende geinformeerd te hebben. Alvast hartelijk dank bij deze ! Met vriendelijke groet, Priscilla Djasim

snelle verzending

goede beschrijving en exacte levering

snelle levering en lage prijzen

De bestelde producten werden sneller geleverd dan aangekondigd (levertermijn in België staat op de website aangegeven als 5-10 werkdagen maar ik heb alles na 3 dagen ontvangen). Bij de meeste andere verkopers heb ik het omgekeerde meegemaakt. Prijzen zijn bovendien laag. Nog een tip: als je van plan bent om een smartphone batterij zelf te vervangen (ik heb dat gedaan in een Huawei p9 lite) dan koop je best ook daarvoor bestemd gereedschap want sommige stappen (je vindt meer dan genoeg uitleg na even googelen) zijn echt wel moeilijk zonder de juiste schroevendraaiers of plastic tools om dingen los te maken.

werkt prima

snelle levering en telefonische service perfect.

Goed en betrouwbaar

Goed en betrouwbaar

Snelle levering voor een goede prijs!

Snelle levering van originele Samsung batterij

Nieuwe batterij voor mijn al wat oudere GSM besteld. Zeer snel geleverd! Origineel Samsung product.

Zondag besteld, dinsdag geleverd, keurig!

aantebevelen

snelle bezorging en een goed product

Snelle en correcte bezorging, uitstekende na service.

Batterij besteld maar was achteraf niet nodig, kon deze ongebruikt retour zenden.

PERFEKT

RAAD HET IEDEREEN AAN

goede service

Very good

Arrived as ordered and as promised.

Zeer goed product.

Zeer snel geleverd en goede kwaliteit.

Geweldig, snelle levering.

Precies zoals je mocht verwachten, prima informatie omtrent het tijdstip van levering.

Perfecte koop

Binnen de 24 uur gekregen wat ik bestelde.

Top service! <3

Snelle levering en goed verpakt . Een echte aanrader ... zéér tevreden met deze winkel!!!

Snelle en uitstekende service

Mijn nieuwe toeverlaat voor batterijen

artikel is probleemloos te vinden op de website

de bezorging is volgens afspraak op tijd bezorgd

Prima levering Huawei batterij

Zeer tevreden over de levering van mijn Gsm batterie. Wanneer ik nog een batterij nodig heb zal ik zeker aan jullie denken

afspraak is afspraak

Gekregen, wat besteld is.

In een woord.....Geweldig

Heel goed.....

Gewoon geweldig service

Goede kwaliteit ,Goede service, Snelle levering .

Kanaaldijk-Noord 111

5642 JA Eindhoven