Ga zo door!!!

Op vrijdag bestelt en op zaterdag de accu binnen. Bravo!

Verwacht meerdere zeikmailtjes (spam) die blijven komen totdat je een beoordeling hebt geschreven.

En dan moet je ook nog alle gegevens invullen en akkoord gaan met hun 'privacy' beleid.

snelle en goede levering en prijs is ook goed

goed tot zeer goed

Snel

Slechte ervaring bij andere webshop (beide batterijen teruggestuurd). Hier ging het snel en het artikel is OK

Snel en netjes in orde

Prima webshop voor de aankoop van telefoon accu. Aan te bevelen.

Snel geleverd. Eindelijk mijn telefoon terug naar leven.

Ik zelf vervangen en reed leven van mijn telefoon. Echt origineel, het is niet alibaba spoelen.

Zeer snelle afhandeling/verzending van bestelling!

Ik ben zeer tevreden over de toegestuurde instructie m.b.t. het installeren c.q. oplaad procedure!!

its not original but it's not so bad.

first of all it's not an original battery, and do not keep charge like an original one, another bad point about it is, the connect socket is not working correctly( need some time to fix it in place) but overall it's not a bad choice, and work as money( till now 3 weeks). just after installing the battery finish a cycle of charge with your phone, to complete the setup.

Snelle, perfecte levering

Batterij snel en goed verpakt opgestuurd.

Prima afhandeling en levering

Snel en goed erpakt ontvangen Super

Volledig tevreden !

Volledig tevreden (product, levertijd, prijs)

Vlotte levering van originele batterijen

Niet verwacht zo gemakkelijk de originele accu's te vinden voor niet zo courante modellen als de Microsoft Lumia 640 en 650 en de andere dag al in de brievenbus, chapeau.

top bedrijf snelle levering

prijs kwaliteit super. snelle levering. hier kunnen andere bedrijven een voorbeeld aan nemen.

Snelle levering en degelijk

Bestelling snel geleverd en netjes verpakt. Top. Kan niet anders zeggen.

Prima gelopen

Alles in orde, alleen de levering mocht sneller.

100% tevreden

Goede prijs kwaliteit vlugge bezorging kortom prima bedrijf

Heel goede service !

Zeker aan te raden ! Bedankt aan Twan voor de hulp na onze mail .

Zeer goede service.

Helemaal niets op aan te merken. Snel, betaalbaar en goede afhandeling van zaken. Zelfs na levering een mailtje dat ik al afgetekend had bij de koerier. Top!

Telefoona ccu nodig dan gsmbatterij.nl

Makkelijk om type accu te vinden voor betreffende telefoon.Volgende dag in huis Gsmbatterij, top!!

Wel laten betalen niet leveren en later wel.

In tegenstelling met wat op de mail gezet wordt wordt er niet geleverd.. Na navragen werdt het dubbel geleverd. Een ervan terug gestuurd. Al met al toch nog goed gekomen. Was waarschijnlijk weer een fout van postnl het leek er op dat het eerst gestuurde pakje open was geweest.

Snelle afhandeling en levering

Hele goede en snelle service.

Gsmbatterij.nl doen wat ze beloven. Ik ben heel tevreden.

Kanaaldijk-Noord 111

5642 JA Eindhoven