Super en snelle levering

Goede service super snelle levering

Snel,goed en origineel niet al te duur

Snelle levering Goede batterij en ik kan mijn tab weer gebruiken

Ze zijn niet de enige, maar zijn wel de besten

Heb een Accu besteld die had een fout, gebeld met de firma helemaal geen probleem De zelfde dag een ander accu opgestuurd en die is top.

Telefoon doet het weer prima met de nieuwe batterij van GSM batterij.

Snelle levering en goedkope prijs.

Verkoop & kwaliteit zoals het MOET

De batterij kwam snel toe te België en werkt direct zoals het moet.

Snelle en correcte afhandeling

Batterij was goed, enkel de plakstrips waren een gedoe. Ik kon ze uiteindelijk niet gebruiken. Gelieve in de toekomst een handleiding voor het aanbrengen van die strips mee te geven.

uitstekende service

zeer goede opvolging van geleverde diensten. er wordt echt alles uit de kast gehaald om de klant te behagen.

Betrouwbare partner voor uw bestellingen!

Goed verpakt product ontvangen!

altijd goed

altijd goed

ben tevreden

kwalitijt en verpakking ok

Snelle levering van de originele Samsung accu !

Zeer tevreden , accu past en werkt perfect !

Prima service, snel geleverd.

Super slecht. Jullie hebben kennelijk een gebruikte batterie gestuurd. Hij is binnen 3 uur weer leeg gewoon oplichting. Ik stuur hem vrijdag terug Wat een teleurstelling, terwijl ik hem maandag nodig heb Snel een nieuwe batterij gekregen die wel werkte

Snelle en juiste levering tegen gunstige prijs

Bij GSMbatterij de vervanging gevonden voor onze samsung tab pro 12.2. Via youtube de instructie gevolgd om de batterij zelf te vervangen. Batterij werd snel verzonden en tegen een gunstige prijs. Ik moest wel met wat kracht laatste deel van de batterij op zijn plaats brengen. Zat een 1/2 mm verschil in.

Duidelijk - efficiënt - correcte prijzen

Vlot leesbare website met duidelijke informatieve een uitgebreid gamma. Levering niet de snelste maar wel correct aangegeven.

niet tevreden

16-9-2019 batterij besteld -2x verkeerde batterij verstuurd vandaag eindelijk de derde batterij ontvangen of het de juiste batterij is ? dat is nog de vraag want volgens een mededeling is de gebruiksaanwijzing naar mijn e-mal adres verstuurd. Helaas nog iets ontvangen. Maar weer afwachten. Dus vóór 18.00 besteld de andere dag ontvangen is het slogan is niet waar gemaakt.!! 16 september besteld en vandaag 24 september ontvangen.!!

Prima service en levering.Bedankt

Ik mag hopen dat dit een volwaardig product is en jullie voor ruime tijd de goede service aan anderen mag besteden

een goede webshop met originele onderdelen

heb het als zeer goed ervaren , alles ging even vlot en soepel vrijdagmiddag besteld en zaterdag morgen binnen.

Supersnel en de juiste battery !

Goed hoor, fijn om zo snel geholpen te worden!!!

snel en goed verpakt geleverd.

Besteld en de volgende dag de spullen in de brievenbus. Zeer tevreden.

Goede prijs snelle verzending

Goede prijs snelle verzending

De leveringstijd werd correct uitgevoerd

Stipt, goede prijs

Snelle levering en makkelijke productkeuze

Snelle levering en makkelijke productkeuze

Goede service en snelle verzending

Ben heel tevreden met jullie service. Snelle verzending van batterij voor mijn mobiel . Goedkoop en origineel . Top ! Zal zeker weer bestellen bij jullie.

Kanaaldijk-Noord 111

5642 JA Eindhoven