Batterij goede kwaliteit

Vlot geleverd. Prima communicatie

alles vlekkeloos verlopen

makkelijk en veilig

Uitstekende service

Ik had een paar keer problemen met de nieuwe batterijen voor mijn tablet, maar na een mailtje aan GSMBatterij kreeg ik elke keer direct een andere toegestuurd. Zelfs toen ik het wilde opgeven omdat de problemen door mijn tablet veroorzaakt leken te worden, werd na overleg met de leverancier nogmaals een nieuwe batterij opgestuurd. En nu is alles in orde. Mijn tablet werkt weer naar behoren. Ik ben dus zeer tevreden over de manier waarop GSMBatterij mijn klachten heeft afgehandeld. En de vriendelijke mails waren een verademing. Hulde aan Niels en zijn collega's!

Zeer snel geleverd (2 dagen)

De nieuwe batterij doet het prima. Een referentie naar een installatieprocedure zou wel gepast zijn. Niet iedereen is technisch onderlegd om dit tot een goed einde te brengen.

Prima product en snelle levering

Prima bedrijf ik kom graag weer eens shoppen

De juiste.

De enige juiste batterij en snel geleverd.

Perfect!

Ik zal deze site volgende keer zeker opnieuw gebruiken!

Dit was mijn eerste aankoop en over de ganse lijn een positieve ervaring : snelle verzending, duidelijke uitleg hoe de levensduur van de batterij geoptimaliseerd kan worden. Volgende keer als ik een batterij nodig heb kijk ik eerst bij Gsmbatterij.nl/Gsmbatterij.be

zeer goed

Super levering

GOED

IK BEN CONTENT MIJN GSM IS WEER ALS TEVOREN

Tevreden

De service voldoet aan mijn verwachtingen. Bedankt

Score 5 Sterren

Product kwaliteit goed, product verpakt zeer goed (origineel en gesealed uit fabriek), prijs zeer goed, levering heel snel, eenvoud bestellen goed, communicatie goed. Totaal score 5 sterren.

hele goede service

Snelle reactie.

Ik ben zeer tevreden , snelle levering

Ik ben tevreden , goede wijn behoeft geen krans ! Mvg

Snel geleverd en goed verpakt.

Snel geleverd en het werkt perfect.

goe geregeld

snel en goed

maar ik weet natuurlijk nog niet of de kwaliteit OK is, dat kan trouwens ook aan de Samsung liggen....

Snelle levering en service.

Snelle levering en iets retour gaat snel en is snel afgehandeld. Toppie

Snel, betrouwbaar en vakkundig verpakt.

Bijzondere snelle levering. Batterij werkt naar behoren. Prima!

perfect. Zeker dat het product naar mijn vakantie adres toe gestuurd moest worden. bedankt GR. Cees Zwart

Originele batterij mooi op tijd geleverd

Defecte batterij van een Samsung Galaxy A3 (2016) vervangen door een nieuwe besteld bij GSMbatterij. Past perfect, en was al voor een 65% opgeladen. Prima batterij en perfect geleverd.

Snelle goede service

Snelle levering, prima product, goede service

Kanaaldijk-Noord 111

5642 JA Eindhoven