vrij late levering, maar erg goede service

De levering duurde bijna een week. Op mijn email werd erg snel en netjes gereageerd.

Rappe levering

Bijzonder snelle levering

De juiste batterij in een dag geleverd.

Ik ben erg tevreden over de snelle levering, het feit dat er sprake was van een brievenbuspakket waardoor ik niet thuis heb hoeven zijn om het pakket aan te nemen. Daarnaast werkt de batterij naar verwachting.

Prrrrima

Uiteraard gekeken naar beste deals online. Uitgekomen op GSMbatterij.nl, vlotte bestelling en vlotte levering

Makkelijk besteld, snel geleverd

De nodige batterij was snel te vinden op de site en de levering was ook snel. Super tevreden.

Snelle levering en goed verpakt.

Snelle bezorging.

Goede kwaliteit gereedschap setje. Batterij zeer goed, duidelijke instructie over de laadtijd bij de eerste drie keer.

Vlotte levering, goede service, garantie waargemaakt.

Ivm juiste batterijkeuze heb ik twee keer een batterij teruggestuurd en nieuwe ontvangen. Retouradres + porto perfect per e-mail geregeld.

Heel vlug en gsm werkt opnieuw als nieuw.

heel goed

gewoon goed geen problemen

oke

batterij zat niet in de verpakking , vreemd ; is gemeld ; snelle + e mail terugkoppeling , voor de rest is alles prima op orde , batterij doet het goed . prima service gevoel

Bijna perfect

Een korte beschrijving van de werkvolgorde zou deze levering compleet maken

Snelle levering met een goede kwaliteit

GSMbatterij.nl heeft me een originele Samsung batterij geleverd die een dag na bestelling al geleverd is. Mijn mobiel functioneert weer als vanouds!

Zeer scherpe prijs, correct geleverd

Scherpe prijs en correct geleverd via briefpost. Wel een paar dagen langer moeten wchten op mijn bestelling doordat deze per post werd toegestuurd. Zou moeten vermeld worden bij de leveringstermijn...

twijfel aan de kwaliteid van de accu.

Accu snel en goed ontvangen twijfel aan de conditie van de accu , ik vind dat de accu toch nog snel terugloopt . gr Jeroen.

Batterij is goed en origineel van Samsung met NFC, in ieder gevaal beter dan oude.

Duidelijkheid op website, zeer snelle levering, goede verpakking en product zoals omschreven.

Top !!!

Perfecte levering

Besteld en de volgende dag al in huis. Geleverd gekregen wat ik besteld heb.

Snel en correct

Snel het correcte type gevonden voor de vervangbatterij. Snel geleverd volgens prognose.

zeer goed

Ik ben zeer tevreden over prijs en levering van mijn batterij. spijtig genoeg kan ik er niets mee aanvangen aangezien het niet de batterij maar mijn telefoon die kapot is. ik kan ze dus niet gebruiken. grtj

Super site !!!!!!

Snelle verzending en een nette afhandeling. Voor herhaling vatbaar! !!

Komt na wat belooft wordt.Helemaal TOP!!

Zie hierboven!

Alles was in orde

Veel te laat bezorgd.

Ik zal als de bestelling nog komt , die ongeopend terug moeten sturen. Ik ondertussen via een sneller kanaal al een nieuwe accu. Groet van Egbert Rozendaal.

onvoldoende

Er werd geen instructies meegegeven voor het opladen van de nieuwe batterij. hoelang, wanneer en enz.

Kanaaldijk-Noord 111

5642 JA Eindhoven