Super tevreden!

Perfect!

Snel en goed

Perfect!

Klacht naar volle tevredenheid opgelost

Nieuwe batterij voldeed niet meer na 6 maanden. Na coctact werd direkt een nieuwe opgestuurd voor mijn Samsung Tab S2, en werkt deze weer als nieuw. Wat een service.

goede service, snel met omruilen

X

snelle servis

snel geleverd

Mijn bestelling was precies wat ik er van verwacht had. En nog snel geleverd ook.

Ik ben zeer tevreden,snelle levering,goedkope prijzen,aan te bevelen website

alles vlot en juist geleverd!!!!!

vlot en zeer juist!!!!!

Alles is perfect verlopen bedankt

Mijn eerste bestelling

Vlotte service en levering

Postnl was pakket kwijt. 1 belletje en gratis nieuwe verstuurd. Echt top.

Accurate service, precis wat ik verwacht.

Accurate en snel service!

Heel tevreden. Prima service

blij met de aankoop

Super contend

Zeer snelle levering

Mijn iPad past uitstekend in de hoes maar ik denk wel dat deze snel zal stuk zijn omwille van zeer lichte uitvoering.

Ik ben heel tevreden over de snelle levering en het product.

Ik ben heel tevreden over de snelle levering en het product.

snelle en goede levering

snel en goed

100 procent niet orginele batterijen

Batterij kwam goed aan leek niet op de orginele. Dan heb ik deze vervangen op mijn samsung s10 met glasscherm vanachter(niet een simpel procces) na 10 keer te laden met de instructies van hun zelf bleek dat de batterij maar 1500mAH had. Mijn oude batterij van 3 jaar oud had nog 2300mAH. Contact gehad met klanten service batterij terug eruit halen en terug opsturen op eige kosten.

Prachtige diest

Is probleemloos verlopen dus 5 sterrendienst

Super service!

Snel en goedkoop

top

snel en correcte levering

Eenvoudig toegang site, goede prijs/kwaliteit en snelle levering

Eenvoudig toegang site, goede prijs/kwaliteit en snelle levering.

Top service en snel!!

Ik had twijfels maar nu echt enthousiast de service is top.

Door een vroeger ervaring met de bestelling van een batterij bij een andere firma had ik sterke twijfels. Maar ik moet toegeven de service was top en graag mijn dank hiervoor.

Ruysdaelbaan 3a

5642 JJ Eindhoven