perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Nette en snelle levering, gewoon prima!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

duidelijke omschrijving van de producten op de website, snelle levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Bestelling volgende dag in huis en alles netjes verpakt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Vrij snel binnen .Goed produckt

Weet ik nog niet

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Levering volgens afspraak. Scherpe prijzen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

goede batterij; op tijd geleverd

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle verzending en een goede batterij

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Leveren snel met een goed product

1 mail om een beoordeling te vragen is genoeg!! Ik hoef er geen 5!!!! Stop nu alsjeblieft het is heel eg irritand!!! En als je wilt dat mensen je beoordelen laat hun privégegevens erbuiten, dit allemaal is heel irritand. Ik vul zelf ook die gegevens niet vrijwillig in maar ik wil van al die mails af. Ben ondertussen paar weken verder nu vragen jullie al 3 keer of ik mijn beoordeling wil aanpassen, bij deze pas ik hem aan van 2 sterren naar 1.5 sterren. Als jullie dit lezen ik ben helemaal klaar met al jullie mails ik heb er ondertussen wel richting de 20. Ik hoef ook geen nieuw bericht of ik de beoordeling weer wil aanpassen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

de aangeduide prijs is achteraf ook de juiste prijs, zonder bijkomende onkosten. de opvolging van het geplaatste order is duidelijk . lijkt me een betrouwbaar bedrijf te zijn.

heb in feite geen punten van kritiek.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Batterij voor mijn tablet werd snel en netjes geleverd en functioneert uitstekend.

De meebestelde toolset was van beduidend mindere kwaliteit.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vlotte afwerking van de bestelling en de nodige schriftelijke ondersteuning.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle afhandeling en levering Top.

Als een batterij voor een gsm in de gsm gekleefd moet worden kan er misschien aangegeven worden wat type van kleefmiddel gebruikt moet worden.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijke en correcte product-info, snelle en correcte levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede service snel geregeld

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

prijs was oke

dit was de eerste bestelling .kortere levertermijn

slechter dan verwacht

Pluspunten

snelle & vriendelijke dienst naverkoop

De batterij was niet getest want hij functioneerder niet De verzendkost is ten laste van de klant als de fabricant / leverancier een fout heeft gemaakt ( in mijn geval > 8 euro )

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering. Netjes verpakt.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heel snel en perfect geregeld ,en verzonden prima

geen,ikzou niet weten wat

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goed batterijtje. snel geleverd.

Niet zo erg zeuren om een beoordeling van de site alstublieft.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering.

Misschien, indien mogelijk, de pasvorm van de batterij even controleren. Ik heb de tape van het frame moeten halen om de batterij vast te kunnen maken. De plakband zat zo strak om de rand dat het kunststof frame werd verbogen waardoor de schroefgaten er een half gat langs zaten. De batterij zal zo wel geleverd worden en het is wel gelukt maar niet makkelijk. Ook het meegeleverde gereedschap(kunststof) is niet duurzaam en zal misschien nog een keer zijn werk kunnen doen voordat het afbreekt.

Kanaaldijk-Noord 111

5642 JA Eindhoven