voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering van produkt. Ook goed gesprek gehad over de batterij, die het niet naar behoren doet. Hoop alsnog een nieuwe te krijgen. Dan ben ik helemaal tevreden.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Bestelling was simpel te plaatsen. Bezorging de volgende dag, helemaal top!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer tevreden over de handelingen van de firma, alles is tot in de détail uitgelegd en verwerkt, en problemen worden zeer snel opgelost, zeker een aanrander. Het was fijn om zaken te doen met jullie, tot how, groeten.....

Er is niets te verbeteren, jullie firma is PERFECT, en zeker aan te raden aan iedereen,

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ik kreeg niet de batterij opgestuurd die ik had besteld. Hier heb ik onmiddellijk in een mail melding van gemaakt. Nog dezelfde dag kreeg ik antwoord dat de juiste batterij naar mij verzonden was. Deze kwam 2 dagen later binnen met een gefrankeerde envelop waarmee ik de verkeerde batterij retour kon zenden.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering. Mail met vraag over bestelling snel beantwoord. Meerdere keren bestelling geplaatst nooit teleurgesteld.

Telefonische bereikbaarheid. En op site aangeven openingstijden.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Nadat na ruim een week een bestelde accu niet was ontvangen even kort email verkeer gehad met de verkoper. Deze heeft toen na controle van het adres nogmaals één accu verstuurd. Vriendelijk en een goede service.

Telefonisch niet kunnen bereiken ondanks dat dat wel in de e-mails als mogelijkheid vermeld staat

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ik had de verkeerde batterij besteld. Het was geen probleem om het terug te sturen en het geld stond snel weer op mijn rekening.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vandaag besteld morgen thuis kon ik 10 sterren geven kregen jullie die ook

Ga zo door

goede service, goed behandeld

Pluspunten

vlotte levering

zeer slecht, onaanvaardbaar

Na het opladen is de batterij dezelfde dag terug leeg ?

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

zijn zeer duidelijk op alle gegevens

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, goed produkt. Netjs verpakt.

Ik had daags na mijn ontvangen bestelling al een dankbericht verzonden. Daar is geen respons op ontvangen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijke site en een snelle correcte levering.

Doe zo verder

geen minpunten

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

alles vlot verlopen

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het duurde wat langer dan voorzien, maar de levering en de opvolging waren in orde!

nihil

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heel correct ,zou het zeker aan bevelen

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Helaas, tot heden ten dage het product nog niet ontvangen. Derhalve na meer dan voer dagen nog niets.

?

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede service en snelle levering. Ze tevreden.

Kanaaldijk-Noord 111

5642 JA Eindhoven