goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle correcte levering, alleen eind dec 2018 tabletbatterij besteld en ontvang er een met een datum van nov 2017. Zou iets recenter mogen zijn.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

batterij volgende dag ontvangen. Prima

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Volgens bedrijf niet betaald waarna ik na twee weken pas mijn pakketje bezorg kreeg waardoor ik de spullen al opnieuw had gekocht.. erg jammer

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Vandaag besteld, morgen in huis ... PERFECT!!!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het arriveerde vlot. Normale prijs.

Er wordt niet aangegeven wanneer de batterij leeg is. Mijn mobiel sluit plotseling af en daardoor weet ik dat de batterij leeg is.. Dit is ook binnen 10 uur..

Vluggere levertijd

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Accu voor mijn Samsung Tablet werd de dag erop geleverd door PostNL. Allemaal prima verlopen, tablet werkt weer naar behoren.

Pakket werd per brief post verstuurd, gelukkig heeft de postbode aangebeld, want bij wandbrievenbussen lukt het net niet om het pakket af te leveren.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prijs kwaliteit prima!

Sneller leveren aan België

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Lage prijzen en snelle levering, maar daar is ook alles mee gezegd

Heb een accu besteld maar werkt niet, ik ontving wel snel een andere, maar die deed het ook niet. Ondanks dat ik de handleiding had gevolgd. Daarna gebeld en werd onbeschofte te woord gestaan door de klantenservice, was een zeer onprettig gesprek! Uiteindelijk beide accu's retour gestuurd als bbuspakketje, maar ze ontkennen dat ze die hebben ontvangen terwijl ik wel een T+Trace code heb die is afgeleverd. Zo te lezen ben ik niet de enige die slachtoffer is van deze **********. Bah, wat een misselijke manier om een business te runnen. Niet bij kopen dus!

Pluspunten

Iets meer informatie over montage

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle en correcte afhandeling van de bestelling.

Geen, ga zo door!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ze sturen batterij

is altijd wel iets. zo als het door blijven mailen voor een beoordeling. :P

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Op tijd besteld en op tijd geleverd.

Misschien eens proberen met afterpay.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering.

Twijfel aan de originaliteit van de Samsung accu's. Voldoen niet aan de uiterlijke kenmerken volgens onafhankelijk Duits onderzoek. Dat deden de vorige elders gekochte batterijen ook niet en die waren na 10 maanden bijna een keer zo dik door opzwellen van de accucel. Eens zien of deze het beter doen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

De levertijd was gerespecteerd en ondanks ik de levering twee maal ontvangen heb, is het allemaal goed aflopen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede en snelle service !

Kanaaldijk-Noord 111

5642 JA Eindhoven