perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

dat is echt een top service ik ben echt tevreden

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

SNELLE , goede en zeer kwaliteitsvolle service !!! Dankjewel !

Neen alles tiptop in orde !!!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

De bestelling en de info over de stand van de levering waren prima.

Ik stel vast dat de nieuwe batterij slechts voor 92% kon opgeladen worden. Deze ochtend om 8°° was die 92% opgeladen. Heden om 20°° is de batterij 41 % opgeladen. In die 12u. heb ik de Smartphone maximum 5 minutes gebruikt. Ik vraag mij af of dit wel normaal is. Toen de smartphone nieuw was, was die met de originele batterij minstens 2 dagen bruikbaar zonder bijladen. Graag uw advies terzake. Met vriendelijke dank.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

overzichtelijke webshop, snelle levering, batterij werkt prima

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle en correcte levering

slechter dan verwacht

Pluspunten

Ruime keus aan batterijen

Er zit blijkbaar een bug in de website bij het bestellen, waardoor ik wel bevestiging kreeg en bedrag werd afgeschreven, maar bestelling niet bij hen is doorgekomen. Is uiteindelijk opgelost na mailtje

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Eerste maal dat ik gebruik maak van jullie diensten. Alles perfect verlopen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Service, snelheid van verzenden, kwaliteit van producten. Ik heb jullie al aanbevolen aan een vriend en hij heeft al bij jullie een batterij gekocht.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

gewoon goed

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Bat is origineel, voor een eerlijke prijs Thx!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Helemaal goed!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijke site, snelle levering!

Doe zo voort!!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Top. Alles zeer goed verlopen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Direct contact als je per telefoon iets wilt vragen en dan wordt je ook nog eens vriendelijk te woord gestaan.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel, duidelijk en goeie prijs!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering en batterij doet wat ik er van verwacht

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Levering is correct verlopen

Produkt stelt een probleem, mn de batterij voor een Samsung Note 4. Daar waar ik mijn huidige wenste te vervangen daar deze heel snel leeg liep, door een originele, is deze vervanger in hetzelfde bedje ziek. De nieuwe batterij geeft 60% aan, en 5 seconden later valt toestel uit en is batterij plots 0%. Ik heb sterk de indruk dat het al een gebruikte batterij is, en zou graag een vervang exemplaar ontvangen dat doet wat het moet doen. Nog even bijvermelden dat ik de instructies voor het eerste gebruik mooi opvolgde. Graag contactopname !!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

levering altijd OK en snel, goede kwaliteit producten

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mijn dank voor de snelle levering, het vervangen was geen probleem , in een paar minuten was de klus geklaard !

Kanaaldijk-Noord 111

5642 JA Eindhoven