goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle levering en goed product

goede service, goed behandeld

Pluspunten

zeer goede klantenservice

bestelling was in eerste instantie niet compleet

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering Product dik in orde

Geen Alles goed verlopen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heel snelle service

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Gemakkelijk bestellen en betalen maar een eeuwigheid wachten op de levering ! Item was echter in voorraad .volgens de site . Indien ik dit had geweten zeker niet hier besteld ! Website geeft aan .be webshop te zijn maar is van .nl De levertermijnen voor België zijn onredelijk in vergelijking met de concurrentie . Spijtig dat al werd afgerekend of ik had elders besteld

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle en goede levering hoor een schappelijke prijs.

zeer slecht, onaanvaardbaar

ik kreeg de verkeerde batterij geleverd ondanks dat er op de site stond dat het om de originele accu zou gaan. Nu blijkt de originele accu van mijn telefoon anders te zijn dan de geleverde en de aangeboden accu's via het bedrijf. Daarnaast zijn ze voor een bedrijf gericht op telefoons erg slecht bereikbaar.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Batterij was snel binnen.

Helaas gaat de batterij nog sneller leeg dan de oude batterij die ik in het toestel had.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Snelle bezorging!

Reserve batterij voor mijn Sony Vaio past heel slecht en het schuifje voor de ontgrendeling brak direct af. Chinees spul.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle en correcte levering ! info over verloop van bestelling en levering heb ik zeer op prijs gesteld. Ik ben zeer tevreden

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer snelle levering(om 16.00 besteld,volgende ochtend al in de bus)telefoon werkt weer lang.

goede service, goed behandeld

Was vervelens dat ik 2 e-mails kreeg dat er niet goed was gegaan met het bestellen. Terwijl bij mij alles was afgeschreven en ik de 1ste e-mail ontvangen had waar de bestelling en betaling goed was. Geprobeerd te bellen, maar ik kreeg geen kontakt. Daarna een e-mail naar u gestuurd. Ik kreeg netjes bericht en het pakjes kwam op tijd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Helemaal tevreden met jullie batterij

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik was zeer te vreeden

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima levering correct

Hij laad niet verder op als 46% maar dat is niet de schuld van de batterij Maar van de tab 4

Kanaaldijk-Noord 111

5642 JA Eindhoven