perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

zeer snelle levering. maken waar wat ze zeggen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

het geleverde batterij is van originele makelij = perfecte pasvorm.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik kreeg mijn bestelling via post nl in een enveloppe. Deze was echter al geopend en mijn bestelde batterij en snoertje was er uit. Ik heb gebeld met jullie bedrijf en er werd direct voor een nieuwe batterij en snoertje gezorgd. Helemaal Top !

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Een correcte afhandeling van de bestelling. Goede prijs en snelle verzending.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

In eerste instantie verkeerde batterij ontvangen. Na een mailtje is direct de juiste batterij nagestuurd. Na terugsturen van de verkeerde batterij is zijn de portokosten direct aan mij overgemaakt.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

In Orde geen opmerkingen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel en overzichtelijk. Vlotte betaling mogelijk. Snelle levering (binnen 4dgn vanuit NL naar BE)

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Beste, Batterij is vandaag goed aangekomen. De batterij paste spijtig genoeg niet in mijn smartphone, Samsung Galaxy Ace 3. Bleek paar mm te klein. Zal ze terugsturen. Kenmerken van mijn batterij: - B105BE 1500mAh - S/N BD1G216BS/2-B Afmetingen: 64 mm x 52 mm x4 mm Gegevens GSM Samsung Galaxy model GT-S7275R Kunt u deze leveren? Mvg. Paul Vanderhoeven

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goed verzorgd en snel.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

levering was stipt

goede service, goed behandeld

Pluspunten

alles super

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

beleefde bejegening en 'to the pointe' afhandeling van een batterij die niet oplaadde

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goederen snel en correct geleverd.

geen idee. Service was al top

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Makkelijke website en vlotte levering. Batterij voor iPhone 5S werkt prima!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alles goed

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle correcte levering.. binnen een uurtje een bericht dat de zending klaar stond. Volgende dag binnen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer fijn bedrijf snelle afhandeling . Batterij snel geleverd. Mijn telefoon kan nu weer enkele dagen gebruiken zonder op te laden

ik zou het niet weten.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering. Goede prijs/kwaliteit.

eigenlijk niets

Kanaaldijk-Noord 111