perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, voordelig en goede gebruiksinstructies.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijke, overzichtelijke site. Originele batterijen is altijd leuk. Snelle levering.

Geen. De batterij die ik bestelde heb ik niet kunnen gebruiken omdat mijn gsm-toestel blijkbaar stuk was. Ik kon de batterij niet terug sturen omdat deze in het toestel geplaatst was, ook al was het maar even. Pech voor mij, maar het zegt wel iets over de eerlijkheid van het bedrijf naar andere klanten toe dat men wel degelijk nieuwe, niet gebruikte batterijen verkoopt !

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snel geleverd en het is gewoon van goede kwaliteit als je het binnenkrijgt

geen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Gewelig alles perfect geregeld.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering van de bestelde accu. De tevens bestelde toolkit werkte ook afdoende om de accu te kunnen vervangen. Ondanks de onterechte vermelding dat het hier een originele Samsung accu betreft (wel een bedrieglijk echte sticker), lijkt de capaciteit van de accu wel in orde.

De vermelding dat het een originele Samsung accu betreft is onjuist. Het is een chinese kopie met nagemaakt Samsung label. De afwerking en in het bijzonder het serienummer verraadt dat het geen originele Samsung accu betreft.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering en kwalitietsproduct!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede prijs en snelle levering.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Netjes bezorgd.

Per ongeluk een verkeerd product mee geleverd.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Super service en informatie over de zending

Omschrijving om de batterij te vervangen klopte niet helemaal!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle, nette levering geen problemen

Pluspunten

Info vertstrekken over mobiele defrcten. Tips en tricks. Probleem met mijn mobiel is door nieuwe batterij niet opgelost. Begin me af te vragen of het product wel goed is

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

10 Ik had de verkeerde batterij besteld. geen enkel probleem. gewoon terug sturen en nieuwe bestellen. Top

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle en correcte levering

geen verbeteringen

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geen, Begin feb 2017 een "originele" accu gekocht voor samsung s3. Na aankoop nogeens geinformeerd of het een originele accu betreft, antwoord volmondig ja. Accu-capaciteit viel vanaf begin al tegen, en tot grote verbazing is de accu flink dikker geworden de afgelopen maanden. Plus capaciteit is nog slechter nu. Via mail om een reactie gevraagd en men geeft nog steeds aan dat het om een originele accu gaat, en helaas pindakaas de garantie van 6 maanden is al verlopen.. Dus geen enkele coulance vanuit dit bedrijf. Rest mij alleen nog eventuele nieuwe klanten te waarschuwen om absoluut NIKS te kopen hier.....

Check de herkomst van deze accu's, wellicht denkt u originele accu;s te kopen maar wordt u ook bedonderd. Enige vorm van coulance zou op zijn plaats zijn in dit geval.

Pluspunten

Ik liet de accu in mijn mobiel zetten door een zaak en die zei dat de accu al gebruikt leek omdat er putjes in zaten en normaal een orginele accu in een doosje kwam en niet in plastic

slechter dan verwacht

Pluspunten

Moeilijk om goede beoordeling te geven, na bijna een week besteld nog altijd niet ontvangen!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Correcte levering

Kanaaldijk-Noord 111

5642 JA Eindhoven