Witte adapter voor in de wagen is al stuk na 1 keer gebruiken

goede service, goed behandeld

Pluspunten

supersnelle levering

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering Correct product

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede prijs. Genuine parts. Recente produkten

slechter dan verwacht

De meegeleverde kit is van slechte kwaliteit.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle verzending

toegezonden batterij vertoont gebreken. plastic druklipje is afgebroken. dit geeft geen vertrouwen in de producten die toegestuurd worden. mijn vraag is dan ook : kan ik de batterij terugsturen en kan mijn overschrijving van 28,95 € terugbetaald worden? ik stuur een foto van het probleem via email.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

CORRECTE INFORMATIE, EN BATTERIJ SAMSUNG IDENTIEK (CODES ETC,) ALS MIJN OUDE BATTERIJ PRIMA LEVERTIJD

GEEN, DOE ZO VOORT

goede service, goed behandeld

Pluspunten

correcte afhandeling

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, niks op aan te merken.

No comments

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

vlug, correct, goeie info

slechter dan verwacht

Pluspunten

Duidelijke site, eenvoudig om te bestellen, goede informatie voorziening

Originele batterij voor mijn Samsung S4 besteld. Batterij was volledig ontladen. Is niet gunstig voor de capaciteit en levensduur. Batterij werkt na opladen wel, maar ben benieuwd hoe lang die mee gaat. Op de batterij stond geen productie datum vermeld. Vraag me af of dit wel een originele batterij is.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

De bestelling was langer onder weg dan voorzien en na een mail te schrijven naar de helpdesk . De mail die ik terug kreeg had goede informatie over mijn bestelling . Dat vond ik een plus punt .

Als de bestelling wordt verzonden zou het interessant zijn dat we het kunnen volgen via een track en trace . Ik weet dat de port kosten dan meer zouden zijn maar je kunt de klant misschien laten kiezen tussen een verzending met of zonder track en trace .

goede service, goed behandeld

Pluspunten

OK. Duidelijke afspraak. Correcte prijs. Behoorlijk snelle levering.

De geleverde batterij is, behoudt haar lading evenmin als het vervangen exemplaar. Na volledig opladen volgens de bijgeleverde procedure, blijkt na 24 uur (zelfs zonder noemenswaardig gebruik) de dringende noodzaak om opnieuw op te laden !

Kanaaldijk-Noord 111

5642 JA Eindhoven