Pluspunten

Lever kwaliteit als je gratis producten levert ajb... Bijgeleverde gratis datakabel bij een batterij is al na een maand gebruik keknikt en breekt nu dus af. Ook de aansluiting op de telefoon laat te wensen over omdat hij meer niet aansluit en niet laad dan wel laad.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle bestelling

De gratis micro USB datakabel past niet in de mobiel waarvoor ik een batterij had besteld.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Niks ontvangen, behalve dit mailtje.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Perfect geleverd wat ik had besteld. Geen namaak batterij.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Kan nog niets zeggen , alleen dat mijn bestelling nog niet is toegekomen (5dagen) .... Dus afwachten ...

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goeie site, corecte levering.

Snellere levering, na 5 dagen maar pakje ontvangen, wel begrip wegens het slechte weer.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijke uitleg bij producten. Leuke aanbiedingen, zeer snelle levering. Je wordt ook goed van het bestelproces op de hoogte gehouden.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goed Assortiment

Post dienst Brief Pakket post duurd te lang Pakjes worden ook door Post NL in België bezorgd Bol.com en andere slagen er in om het pakket de dag na bestelling te leveren dan moet dat ook Bij GSMbatterij.nl ook kunnen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snel bezorgd

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ondanks de kerstdrukte supersnelle levering. Chapeau.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

De snelle levering.

De verpakking was beschadigd, bij post NL hadden ze er een plastic zak omgedaan.

slechter dan verwacht

Pluspunten

kan geen beoordeling geven.

er is bij ons een verkeerde batterij geleverd,deze is terug gezonden er is bijbetaald en sindsdien hebben we niets meer vernomen.

Pluspunten

Jammer dat het gratis snoertje meteen uitelkaar viel.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prima helpdesk, snel goede hulp aan de telefoon. Prettige, zorgzame communicatie per e-mail. Snelle versturing. Ik was dolgelukkig dat de batterij via hen toch nog verkrijgbaar was, mijn smartphone werkt weer top.

Aflevering in België is niet snel, het is natuurlijk de vraag of dat binnen de mogelijkheden van het bedrijf ligt om te verbeteren. Een website met .be wekte bij mij de indruk dat het vanuit België verstuurd zou worden.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

mooie website

Bestelling op voorraad 10 dagen geleden besteld. Na 6 dagen onderweg gemeld niet ontvangen. Enige antwoord was "we krijgen veel klachten over onze transporteur, gelieve nog wat te wachten". Na weer 2 dagen wachten terug reminder => deze keer zelfs geen antwoord meer van klantendienst. Denk 2x na vooraleer je hier bestelt. Als er iets fout loopt sta je er alleen voor. Verbeterpunten: - keuze van betrouwbare transporteur (waarvan ze zelf aangeven nu dat er veel klachten zijn, tja) - Communicatie (die nu afwezig is) -Klantendienst (die nu niets doet om je te helpen)

geen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

correcte en vlugge bestelling gekregen, geen opmerkingen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering en het juiste product (typenummer) dat niet overal te krijgen is. Mijn telefoon loop nu niet meer zo snel leeg, erg fijn!!

Kanaaldijk-Noord 111

5642 JA Eindhoven