goede service, goed behandeld

Pluspunten

mooie, transparante website, correcte en duidelijke info

een link met de courierdienst om te weten op welke dag dat het pakket zal toekomen (nu krijgt de bestelling de status "verzonden" en daar stopt de info. Het is interessant om weten op welke dag dag deze toekomt, al was het maar om te zorgen dat er iemand thuis is).

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Overzichtelijke website, vakkundige uitstraling en het juiste originele product. Supersnelle levering!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

ken ze niet het bedrijf dus ga ik niet oordelen

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima verpakking. Vandaag besteld morgen thuis. Vriendelijke begrijpende helpdesk.

Daar wil ik graag eens op ingaan, het is zo ,: Ik heb precies en volgens jullie richtlijnen een originele batterij aangevraagd, en vervolgens besteld. Nu wordt door jullie de verkeerde batterij naar mij gestuurd. Wat gebeurt er nu: dat die batterij 1 € duurder is , kan ik begrijpen, maar nu komt het. IK MOET €4,95 EXTRA BETALEN,VOOR DE ADMINISTRATIE EN ER KOMEN VOOR MIJ €1,55 AAN POSTZEGELS BIJ, DAT IS VOOR MIJ TOCH EEN TEGENVALLER VAN € 6,50 DOOR EEN FOUT VAN : GSMBATTERIJ.NL VIND IK. GR.PIET.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zelf de verkeerde batterij besteld. Teruggestuurd en de volgende dag geld retour op de bank. Juiste batterij besteld en de volgende dag ontvangen. Perfect.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede en snelle levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle en vlotte afhande

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De bestelling was snel geleverd. 07/Juni/2017. Bedrijf heeft adequaat gereageerd en onder garantie een nieuwe batterij opgestuurd. Hoop dat dit een exemplarisch probleem was en dat de nieuwe batterij voldoet. Wat mij betreft is het issue hiermee opgelost.

Ondanks verschillende E-mails nog geen contact kunnen leggen. De nieuwe accu is veel zwakker als de oude. heb de oude er maar weer in gezet. verschillende laadcycli brachten geen verandering/verbetering. Hoop nog contact te kunnen maken hieromtrent.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

bestelling op tijd ontvangen

zou het niet weten.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Correcte en snelle levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

goede en snelle afhandeling garantie

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, keurig verpakt zodat er geen breuk onstaat tijdens vervoer

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, goede informatie over levering

Informatie over vervangen van accu is ontoereikend, verwijzing naar internet zou beter zijn.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle reactie per mail wbt bevestiging van de bestelling, goede verpakking.

Verzending duurde te lang. Ik bestelde zaterdag voor 17.00 uur en kreeg de batterij woensdagmiddag.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle levering.

geen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering Originele batterij Acceptabele prijs

Aangeven dat de gsm batterij als briefpost wordt verstuurd

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

super snelle levering

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle reactie op mails.

Waarmaken wat beloofd wordt en jullie niet verschuilen achter de "kleine" lettertjes.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Beste ik ken jullie bedrijf niet heel goed. Enkele maanden terug heb ik een gsm batterei gekocht waar ik tevreden over ben. Een week terug kwam ook de oplaadkabel en batterij voor de gsm van mijn vrouw aan. De oplaadkabel is stuk maar laad wel voorlopig op. De batterij zelf doet zijn werk maar is niet helemaal het zelfde. De oude batterij heeft drie contactpunten en deze heeft er vier.

Daar ik nieuw ben kan ik geen tips geven. Maar jullie doen het goed. Groetjes Willy.

Ruysdaelbaan 3a

5642 JJ Eindhoven