goede service

goede service en snelle levering met vriendelijke groeten walter criel

Weer gekozen voor Gsmbatterij.nl

Ik had weer gelozen voor Gsmbatterij.nl voor mijn samsung galaxy s7 edge. Snelle bezorging en door de brievenbus. Gewoon top. Aanrader:)

Goede kwaliteit

Een geweldige klantenservice vraag wordt direct op geantwoord een dikke 10

GTB4U is zeer tevreden met het product. TOPPIE

GTB4U is zeer tevreden met het product, de snelle levering en de bijgeleverde informatie.

Flexibel, snel, vriendelijke zeer goedeprpduct kwaliteit

De ervaring met gsm batterij zowel aan de telefoon als via de site, verliep vlot, vriendelijk, behulpzaam en betrouwbaar. Alleen de wachttijd van vandaag bestellen morgen in huis was niet zoals gepland. Dit was 3 dagen later. Dit zou mijn enige verbeterpunt zijn. Voor dit topbedrijf. Verder heb ik dit bedrijf aangedragen bij een groot telefoon reparatie bedrijf in Den Haag Cicekler. Welke gebruik gaan maken van jullie diensten. Een promo.korting ;)?

Helemaal positief

Snelle levering. Top!

Duidelijke website en snelle levering

Mijn ervaring is positief

Prima op tijd zoals toegezegd

Ik was wel blij dat ik het telefoonreparatiesetje ook besteld had. Zonder dat setje had ik de telefoon echt niet open gekregen voor het vervangen van de batterij.

Snelle levering en betrouwbaar

Snelle levering.Uitstekende service

Snelle levering.Uitstekende service

altijd goede ervaringen

vlotte bestelling, betaling en delivery

Snelle levering, goed product

Dit is een webshop die hun belofte waar maken: voor 23:00 besteld en de volgende dag in huis.

Goeie correspondentie, vlugge levering en zeer goed geleverd produkt

Precies de juiste en dnel

Vlot afgehandeld en niet duur.

super

vlotte levering en goed produkt , dus en tevreden klant meer moet dat niet zijn

Bestelling gedaan, waarna bestelling meteen op de bus is gedaan. Bijna 10 dagen later nog niet geleverd, dus oorzaak vermoedelijk de postbode, welke ?? Hier over klanten service gebeld, hierop is meteen actie ondernomen. kon kiezen, ophalen of opnieuw via de post uitleveren. Heb gekozen om zelf op te halen, aangezien ze bij mij in de stad zitten.

Aanrader

Snelle levering en perfecte service

super

zeer snelle levering,verzorgde zending,goed product bedankt

de 1e keer dat ik zaken deed met gsm is goed bevallen

zie boven

prima service

Via de website duidelijke (extra) informatie gehad

Heel tevreden

Alles is correct verlopen

Eenvoudig, snel en gemakkelijk

Alles liep soepel

10/10

Vlotte afhandeling

Gedaan en geleverd wat gevraagd was

Snel en goed

Goed en snel geleverd, aan te bevelen.

Kanaaldijk-Noord 111

5642 JA Eindhoven