perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snel en correct

Pluspunten

Ik vraag me af of ik een nieuwe /recente accu heb ontvangen. Deze is van 2015.08.14. Belangrijker is dat deze sneller leeg loopt dan mij oude accu en het opladen duurt ook langer dan de duur van het gebruik. Ik ben dus duidelijk niet tevreden.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

na é dagen , product werd gekleverd. geen enkel probleem. perfect

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Vijf op vijf alles was in drie dagen bij mij per post

Geen in drie dagen had ik mijn Battery twas een super snelle service alsook toen bleek dat mijn eerste batterij nie werkte dan een tweede gekregen in drie dagen en die werkt prima bedankt alvast voor de snelle service x

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle levering, makkelijke site,gewoon goed

voldoende, een redelijke ervaring

slechter dan verwacht

Leveringstermijn: na 3 dagen heb ik nog steeds niets ontvangen! Op de website staat vermeld levering de volgende werkdag. Daar regel ik mijn agenda naar. Slechts na de bestelling en betaling kom je te weten: ha ja, maar voor België geldt dit niet hoor. Ik kan mij niet 3 dagen lang opsluiten in mijn huis om de bestelling in ontvangst te nemen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede kenmerken & snelle levering

Prijzen zijn vrij hoog het mag ook wat goedkoper

goede service, goed behandeld

Pluspunten

aardige hulp aan de telefoon. correcte snelle levering handige tips op website ik had per post besteld omdat dat véél goedkoper was. Ik kreeg het toch aan huis geleverd omdat de auto toch in de buurt was. Super service en mooie gezonde boompjes. Verheug me op de oogst!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijke info, snelle levering.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Ik ben tevreden over de afhandeling van mijn bestelling. Snel en efficiënt.

Ik ben wel niet tevreden over mijn “nieuwe” batterij. Ik zet nieuw tussen haakjes omdat ik mijn bedenkingen heb over de nieuwe of originele (lees: authentiek-Samsung) staat van de batterij.Zo zat de batterij bv. naakt in de enveloppe, zonder enige folie. Ook zonder enig originele Samsung-verklaring, zodat de eerste indruk al was: dit is een reeds gebruikte batterij of zelfs een ****. Die eerste indruk werd versterkt door het feit dat de maximale tijdsduur, na volledig opladen van de batterij slechts 17 uur is. De batterij die bij de aankoop van de gsm zat leverde een maximale tijdsduur van 27 uur op en bedraagt nu, na bijna 2 jaar gebruik, nog altijd 16 uur, na volledig opladen. Dat was voor mij dan ook de voornaamste reden om een extra batterij bij te kopen. Vandaar de ontgoocheling, dat deze batterij slechts 1 uur langer functioneert dan de eerste batterij. Graag je antwoord hier op aub. Bedankt , Groeten, Kris Verhoeven

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, goedkope producten

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Er zijn geen negatieve punten. Besteld en snel geleverd ! Had zelf het gevoel dat het even zal duren. Maar neen hoor !!

Vastenhouden de snelle levering

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geen positieve ervaring. Niets ontvangen.

Snellere service. Na tien dagen nog steeds niets ontvangen. Hier bestel ik nooit nog iets. Erg teleurgesteld.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle en goede afhandeling en bezorging

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Tevreden met het product en snelle levering.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede service. Ik had een batterij verkeerd besteld en kan deze gewoon omruilen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik ben zelfs meer dan tevreden. Ik had in de winkel een batterij in bestelling waar men mij na een week vertelde dat niemand hem had en ik nog moest wachten, waarna ik zelf heb gegoogeld en bij jullie terecht kwam en hem al binnen 24 uur op de deurmat had liggen....sjappo

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

batteriij samsung galaxi s3 ok maar oplader doet het niet laad niet op

lader eerst testen voor je hem verstuurd

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering en goede kwaliteit batterij!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Originele onderdelen, binnen 24 uur bezorgd.

Ruysdaelbaan 3a

5642 JJ Eindhoven