perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijke site, gemakkelijk de juiste accu te vinden en snelle levering (volgende dag). Kortom ik ben 100% tevreden.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prima service en snelle levering

Dagelijkse mail over het feit dat ik de site nog niet beoordeeld heb ..

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, vlot verloop!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede website, snelle levering.

De batterijen (2 stuks) vielen letterlijk bij mij in de brievenbus. Deze waren echter zonder bescherming verpakt, dus los in de envelop. ik hoop natuurlijk dat deze door het vervoer op deze manier onbeschadigd zijn.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vlugge en snelle levering en keurig verpakt met een kleine attentie erbij. Voor mij een reden om opnieuw als het nodig is weer bij GSMbatterij.nl te bestellen.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel geleverd maar hij is nog snel leeg een dag doe ik er mee als hij vol is, Vind ik wel jammer daar heb ik hem niet voor gekocht.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijke site en bestelprocedure. Snelle en correcte levering van bestelde producten.

Geen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering. Correcte afhandeling. Scherpe prijs.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snel en goede levering

geen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Het bestelde is correct en snel geleverd.

Houd rekening met wat je verstuurd en hoe dit wordt verpakt. Mijn bestelling waren AA en AAA batterijen wat een aardig gewicht is en door de onzorgvuldige behandeling door het transportbedrijf was de verpakking op alle hoeken opengescheurd. Het was een wonder dat er tijdens het transport niets is uitgevallen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle levering en goed product

slechter dan verwacht

ik kocht een nieuwe batterij voor gsm en is snel plat, kosten voor niks dus

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Eind van de dag besteld, volgende dag in huis, zoals wordt beloofd op de website

goede service, goed behandeld

Pluspunten

goede prijs/kwaliteit. Snelle levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

binnen twee dagen had ik het in huis wat ik bestelt heb dat vindt ik een goed zaak

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle keurige service.

Pluspunten

Duidelijk aan klant laten weten of bestelling en/of betaling is ontvangen via email

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel in de avond besteld , volgende dag in huis.

Ruysdaelbaan 3a

5642 JJ Eindhoven