voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Je word altijd netjes te woord gestaan door rene er word beloofd terug te bellen uiteindelijk duurt het minimaal 7 weken voordat het bestelde produkt er is

niet gelijk zeggen het is er volgende week eerst bestellen dan pas de klant bellen het is binnen uiteindelijk ben ik geholpen en tevreden

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle vlotte afhandeling. Het belangrijkste: de batterij is prima en de telefoon gaat weer 2 dagen mee.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Perfecte snelle levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Gemakkelijk en snel

slechter dan verwacht

Pluspunten

Vlot geleverd via post

Bedenking bij de batterij. Deze was reeds opgeladen voor 65% en na enkele gesprekken totaal 80 min ongeveer, moest ik de dag erna al weer opladen. (Toestel word praktisch enkel gebruikt om te bellen. Geen mmedia of surf situaties dus. Normaal zet men in de fabriek enkel een testspanning op batterijen. (mini test lading) Conclusie: Heb bedenkingen? Jack

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

snelle verzending

Het lijkt wel of ik een gebruikte gsm batterij heb gekregen. 1) Hij was niet verpakt in origineel plastic . 2) Na twee keer volledig opladen moest ik hem na ongeveer drie kwart dag ! alweer opladen !!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle levering, goed product/prijs

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

correcte en snelle levering van produkten. Een defect product werd zonder discussie opnieuw geleverd.

kwetsbare onderdelen extra beschermen tijdens vervoer?

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel bestelling binnen

Gratis datakabel past niet op mijn samsung galaxy s3 neo.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

goed mail contact. snelle en goede levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Tot nog toe prima batterij

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle en correcte afhandeling

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Beste, Ik kan alleen maar mededelen...na ontvangst van mijn bestelling....dat alles tot in de details verlopen is, zoals mij werd medegedeeld vóór en bij de bestelling. dwz *product conform, originele stukken *leveringsmodaliteiten (info en stiptheid) *Prijs: interessante prijszetting

goede service, goed behandeld

Pluspunten

de levering was bijzonder snel en netjes

heb ik niet

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel geleverd en precies wat ik wilde hebben.

Iets representatiever verpakken?

goede service, goed behandeld

Levertijd inkorten. Heb op zondag besteld. Levering op donderdag ontvangen met gewone post in België. Voor de rest is alles OK.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle beantwoording van een mail, waarin ik om info vroeg. Prima.

zeer slecht, onaanvaardbaar

te laat geleverd