perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Nuttige handleiding voor de installatie en eerste gebruik van de nieuwe accu voor een lange levensduur.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Netjes behandeld nadat 1e bestelling niet aankwam, zoals afgesproken na 7 werkdagen niets ontvangen, is er voor de 2e keer verzonden, denk ook dat de fout bij PostNL lag en niet bij jullie.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering.

Vorig jaar april zelfde batterij besteld. Heeft het dus maar ruim 9 maanden gewerkt. Vind dat te kort! Nieuwe besteld. Deze loopt ook met weinig gebruik weer in 36 uur leeg. Twijfel over duurzaamheid van betreffende batterij.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

ALLES PERFECT AFGEHANDELD EN HEEL SNEL ONTVANGEN DIKKE 10 VAN MIJ.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prima geregeld en snelle, zorgvuldige bezorging.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ze leveren wat je bestelt en het is ook nog op tijd, top!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering voor een goede prijs

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alles perfect geleverd en op tijd.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snel en betaalbaar

zeer slecht, onaanvaardbaar

voor 18u besteld, volgende dag geleverd. Na 7 dagen heb ik nog steeds niets ontvangen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Alles naar verwachting,prima

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prima afwikkeling.. 1 maligne bestelling

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Komt na wat het zegt. Dus betrouwbaar. En tot dusver blijkt de kwaliteit oke.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle en goed verpakte levering

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering.

Verkeerde adres afgeleverd ondanks een ander adres ingevuld te hebben in het afleveradresveld.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijke mensen op de klantenservice.

Ik vind het niet passen dat als mensen wat bestellen dat bij jullie bedrijf dar ik als het niet goed is weer 4.95 verzendkosten moet betalen en het artikel wat ik retour stuur dan voldoende moet frankeren. Als het mijn bedrijf zou zijn zou ik een retour enveloppe erbij doen voor de klanten. Ik ga niet meer bestellen bij een bedrijf waar ik dit allemaal zelf moet betalen. Maar ik weet niet lof ik de enige ben die dat zo vind. Verder zoals ik zei hele vriendelijke mensen op de klantenservice . Vriendelijke groet petra

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levertijden en een van de goedkoopste

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering! Zijn zeer vriendelijk ook als je zelf een rekenfout maakt reken ze het nog maal voor je uit via een klant vriendelijke mail heel netjes

In een wordt top Ga zo Door !!!

Ruysdaelbaan 3a

5642 JJ Eindhoven