zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

afhandeling van verkeerde levering correct verricht

juiste producten leveren

goede service, goed behandeld

Pluspunten

alles goed verpakt binnengekregen

jullie beloofden binnen een dag te leveren item was ineens uitverkocht ik had verwacht dat jullie in ieder geval dan even een berichtje sturen dat de levering vertraagt is

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede en snelle levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Bestelling snel geleverd. Info website duidelijk

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle en goede levering!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Betrouwbaar, snelle levering.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Netjes geleverd

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Voor de eerste maal een Samsung batterij besteld plus lader voor in de auto. Geleverd na één werkdag. Batterij werkt uitstekend dus mijn mobieltje ook weer. Tevens gratis datakabel ontvangen. Dus van mij een 10 voor dit bedrijf.

Géén.

Nee ga zo Door

goede service, goed behandeld

Pluspunten

goede geregeld om je product te vinden die je graag wilt en die je zoekt. wat goed is als je het vandaag bestelt dat het morgen in huis dat is heel fijn en ook goed voor de klant. en als is duidelijk bij het product en dat er ook garantie bij producten is. ik ben er zeer tevreden

Levering kan vlugger

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle afhandeling van de bestelling.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering en originele batterij ontvangen.

zeer slecht, onaanvaardbaar

k heb ook een slechte kwaliteit van batterij gekregen het was niet origineel! Ik heb kunnen vergelijken met een ECHTE origineel die na 2,5 jaar intensive gebruikt begint op te geven. Jullie verkopen product die niet deugt vandaar 6 manden garantie op, envelop werd verstuurd zonder retourneren bon erbij, jullie help desk is niet helder en dan moet nog de klant voor de verzending kosten opdraaien!!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

gemakkelijk bestellen, snelle levering

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

duidelijke zoekfunctie om juiste model batterij op te zoeken. snel geleverd. gereedschap setje zeer compleet .

de term "originele batterij" moet ik maar geloven , er is geen verpakking/blister bij dit product. Imitatie is soms moeilijk te herkennen ......

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Correct! Niets op aan te merken. Ik dank u.

Zou er geen kennen.

voldoende, een redelijke ervaring

leveringstermijn was te lang.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Probleem met nieuwe batterij prima opgelost.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

De iPhone 4S heeft verschillende typen batterijen. Bij gsmbatterij kon ik het juiste type bestellen. Heb er ondertussen voor 2 iphones batterijen besteld. De IPhones werken beide weer als nieuw.

Ruysdaelbaan 3a

5642 JJ Eindhoven