perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Handige en overzichtelijke website. Snelle levering.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Hier een batterij besteld netjes op tijd en keurig afgeleverd past zeer goed inde tablet en voor een leuke prijs dus netjes hoor ga zo door

De verpakking vond ik iets minnetjes daar het met de post kwam en er daar door toch redelijk mee gegooid word doosje was netjes maar de batterij zou iets beter beschermd mogen worden

goede service, goed behandeld

Pluspunten

supersnel

weet ik niet, heb zelfs de accu niet eens uitgepakt, want mijn vorige accu was niet stuk en ik dacht van wel. pech hebben, dus ik kan niets bedenken het versturen was snel

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alle afspraken nagekomen. Product goed.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Keurig en snel

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alles netjes afgehandeld en keurig de volgende dag in huis

zeer slecht, onaanvaardbaar

Zeer slecht in gedrag, communicatie etc etc. Ik had mijn bestelling geplaatst bij dit bedrijf en er na de bevestiging gelijk achteraan gebeld of ik deze kon afhalen. Hij was tenslotte ook al betaald. Dit had een win win situatie voor GSM batterij moeten zijn want ik had betaald voor verzending en ik wou hem zelf komen ophalen. Martyn gaf aan dat ik niet zo moest HUILEN en hij deze niet uit de postzak wou halen. In mijn ogen dus LUI. Martyn was zo ongelooflijk brutaal tegen me en besloot vervolgens het volledige bedrag te crediteren naar me en heeft hem dus uiteindelijk alsnog uit de postzak gehaald en weigerde hij hem te versturen. Inmiddels heb ik dezelfde dag nog een nieuwe batterij gevonden bij een top bedrijf en daar kon ik hem gelijk afhalen zonder verzendkosten en nog goedkoper ook.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle accurate levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering en een niet gedateerde batterij ontvangen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering. Prima batterij.

Niets. Ga zo door.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Vlotte levering. goede service. ga zo door! !!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snel en volgens afspraak

lig niet aan jullie maar verwachten een belletje of een zoek en track nu lag het in de brievenbus wat ik niet verwachten dus een dag later had ik hem

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Op tijd bezorgd

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Gister besteld vandaag geleverd. Goede technische info op de site Goede prijs kwaliteit verhouding.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Schnelle levering en mog gratis kabel top super

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snel en goed

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering en een goed product. Mijn mobiel werkt weer als vanouds.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

goede telefonische uitleg. snelle levering van de batterij. batterij van goede kwaliteit.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle levering en overzichtelijke web-site

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle en correcte levering.

Ruysdaelbaan 3a

5642 JJ Eindhoven