goede service, goed behandeld

Pluspunten

Fast bezorgen en originele batterij.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

eerste keer iets besteld. Snelle levering, en goed produkt.

misschien meer info betreffende evt. retouren..

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Accu zal wel goed zijn alleen hij is nog iedere dag leeg ? of lig aan mijn Telf ? dus nog iedere dag op laden en doe er soms niks mee alleen appen. Had verwacht dat hij nu langer mee zou gaan als één dag met nieuwe accu ?

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Precies de batterij die ik nodig had en snel!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering. Helaas werd een verkeerde batterij geleverd (kan gebeuren), maar deze fout is ook snel en netjes opgelost.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering van een kennelijk originele batterij. Hij doet het goed. Redelijke prijs.

Indien mogelijk een soort gebruiksaanwijzing voor het monteren meeleveren. Was een behoorlijke klus.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle levering, gebruiksvriendelijke website

De Samsung oplader die ik bestelde werkt niet.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Op de site gemakkelijk zoeken naar het juiste product. Netjes verpakt en snel ontvangen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijke website, duidelijke manier van bestellen en een snelle verzending waarvan ik overigens keurig op de hoogte werd gebracht.

Weet ik niet

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Alles oké.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle service en mooi op tijd bezorgd. Super

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Perfect en snel. Kortom ... ze doen wat ze zeggen!!!!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Levering meteen de volgende dag.

Gratis meegeleverde Micro USB datakabel bij Batterij Samsung Galaxy S Advance i9070 Origineel paste niet goed in telefoon en veroorzaakte een storing. Heb dus niets aan deze kabel. Overigens is de nieuwe batterij ook na 100% opgeladen te zijn reeds na 4 uur leeg (evenals de oude). Zelfs als ik alle apps eraf haal. De google apps pakken 89% van batterijverbruik en zijn niet te verwijderen. Probleem ligt wrsch. bij Samsung!

slechter dan verwacht

ik heb onlangs een accu voor mijn telefoon bij u besteld. Hij was binnen twee uur alweer leeg. deze accu is nog slechter als wat er in zat. Ik heb zelf het idee dat het ook geen nieuwe is omdat er aan de onderkant ook een deuk in zat.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle en correcte levering.

Geen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, goede communicatie, top!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Je wordt correct ter woord gestaan, geen wachttijd aan de telefoon en goede uitleg en adviezen wat je moet doen als iets niet werkt! Goede garantie.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel, goed, goedkoop

Ruysdaelbaan 3a

5642 JJ Eindhoven