perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer snelle levering in prima verpakking tegen een aantrekkelijke prijs. Alle reden om nog eens een keer iets te bestellen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle levering, goed product

prijs kan iets beter

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede snelle levering. Originele accu besteld voor S4 mini voor een mooie prijs. Dit is mijn eerste bestelling bij dit bedrijf en als ik weer wat nodig heb kom ik hier zeker weer.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Afhandeling van mijn bestelling was goed , en leveringstijd is uitstekend , Bedankt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede website, snel juiste artikel te vinden. Snelle bezorging.

geen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prijs/kwaliteitverhouding prima, snelle levering

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zeer snelle service, goede prijs kwaliteit verhouding

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, Goede prijs

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijke omschrijving van het product. Snelle levering.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Netjes en op tijd afgeleverd !

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Vlotte levering en helaas heb ik een probleem met de geleverde batterij maar jullie stuurde meteen instructies toe die ik nu uit probeer anders moet ik heb helaas retourneren !! verder eigenlijk wat afhandeling tot op heden betreft gewoon Prima Succes

kijk en neem wel in mijn achterhoofd mee als blijkt dat de batterij toch niet goed is en hoe jullie daar mee omgaan maar ik heb even tijd nodig conform geleverde instructies !!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alles volgens verwachting

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Perfect, goeie en snelle service.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Orgineel samsung battery is gsmbatterij met logo van samsung. Anders is het niet tevertrouwen. Batterij lijkt goed maar als het na 6naanden weer slecht wordt dan is het een nepper geweest.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Supersnelle en correcte levering van mijn bestelling. Het betrof een originele accu van mijn telefoon Nokia Lumia 800

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Op tijd inleveren

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle, correcte afhandeling

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle levering, goed product

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle afhandeling

Ik vraag mij af of ik een nieuwe batterij heb gekregen, hij loopt net zo snel leeg als mijn oude. Dus twijfel

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goed werkende batterij voor de Samsung Galaxy S4 geleverd en de andere dag in mijn bezit.

Ruysdaelbaan 3a

5642 JJ Eindhoven