perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

100% effectief, fantasticsh diensten.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super snel en goed

Geen, alles zo laten zo aks het is.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede service van dit bedrijf. verkeerde batterij besteld, gebeld werd zeer correct geholpen. geweldig bedrijf GSMbatterij.nl

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Een goed bedrijf is te herkennen aan de reactie als zaken even niet gaan zoals het moet. Bij mij waren er problemen met de creditcard betaling bij een bestelling. Kon Gsmbatterij niets aan doen (storing bij de bank), maar zij reageerden met heel snel terugbellen en emailen. De geleverde producten zoals beloofd origineel en gloednieuw. Snelle order processing en snel geleverd. Uitstekend bedrijf wat mij betreft! .

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Lage prijs, goede kwaliteit en supersnelle verzending

Heen

voldoende, een redelijke ervaring

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

No nonsens, gewoon snelle afhandeling van de bestelling.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Met 1 woord: TOP

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Groot assortiment

Snellere levertijd

slechter dan verwacht

Pluspunten

telefonisch niet bereikbaar; terugbelafspraak niet nagekomen: sterke verbetering klantenservice wenselijk en kom altijd afspraken na

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, redelijke prijzen.

lagere prijzen, groter assortiment. Ik zocht bijvoorbeeld een telefoonreparatiesetje, maar ze hadden alleen een dure versie in het assortiment.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering van de accu voor mijn Samsung en kreeg er zelfs een gratis USB kabel bij.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle en goede levering

goede service, goed behandeld

Pluspunten

gelijk antwoord op mail en probleem snel oplossen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering en goede omruilgarantie.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

* Overzichtelijke factuur * Goed op de hoogte gehouden over de status * Verschillende betalingsopties * Snelle verzending

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, gratis produkt erbij.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering en goed product !!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

vlotte levering, gunstige prijs

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

zending snel geleverd

Blijkt dat het toestel niet goed is en dus is de nieuwe batterij niet nodig. Men neemt de batterij niet terug omdat deze in het toestel geplaatst is en daardoor gebruik sporen zijn ontstaan. Belachelijk!!!!!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle reactie na foutieve levering zowel telefonisch als levering juiste batterij

Ruysdaelbaan 3a

5642 JJ Eindhoven